Diablo 4 (Crypt Hunter Pack)

6,99 

Zdieľať:

Začnite svoju dobrodružnú cestu v temnom svete Diablo IV s exkluzívnym Crypt Hunter Pack. Tento DLC balíček obsahuje jedinečný Liath Icehowl Mount, ktorý vám umožní rýchlo sa presúvať po rozľahlých mapách a stať sa stredobodom pozornosti na bojisku. Objavte tajomstvá hrobiek a opustených miest, čelíte temným silám a zažite napínavé momenty, ktoré sú pre sériu Diablo typické. Vydavateľom je renomovaná spoločnosť Blizzard Entertainment, a balíček je dostupný na platforme XBOX X|S digital. Nezmeškajte túto príležitosť obohatiť svoj herný zážitok!

Kód: 462367 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Diablo 4 (Crypt Hunter Pack)

Začnite svoju pekelnú cestu cez Sanctuary s exkluzívnym DLC balíčkom Crypt Hunter Pack pre hru Diablo IV. Tento doplnok je určený pre všetkých fanúšikov temného fantasy sveta, ktorí chcú obohatiť svoj herný zážitok a pridať do svojho arzenálu unikátne prvky. Nezabudnite, že na aktiváciu tohto balíčka je potrebná plná verzia hry Diablo IV, ktorá sa predáva samostatne.

Jedným z najvýraznejších prvkov tohto balíčka je Liath Icehowl Mount. Tento jedinečný žrebec, ktorý kedysi prevážal telá na odpočinok, je teraz vaším verným spoločníkom na ceste za dobrodružstvom. Jeho strakatý vzhľad a stopy hrdinov dávno mŕtvych a pochovaných dodávajú tomuto mountu mystickú atmosféru, ktorá vás prenesie do hlbokých a temných zákutí Sanctuary. S Liath Icehowl Mountom sa nielenže rýchlo presuniete po rozľahlých mapách, ale zároveň sa stanete stredobodom pozornosti, keď sa objavíte na bojisku.

DLC Crypt Hunter Pack ponúka hráčom možnosť prežiť ešte intenzívnejšie a pútavejšie dobrodružstvá. Vstúpte do sveta, kde sa stretávajú temné sily a hrdinské postavy, a objavte tajomstvá, ktoré sa skrývajú v hrobkách a opustených miestach. Tento balíček je ideálny pre tých, ktorí sa neboja čeliť nebezpečenstvu a chcú zažiť napínavé momenty, ktoré sú pre sériu Diablo typické.

Vydavateľom tohto balíčka je renomovaná spoločnosť Blizzard Entertainment, známa svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle. Hra je dostupná na platforme XBOX X|S digital, čo zaručuje, že si ju môžete vychutnať na moderných herných konzolách s vysokým výkonom a skvelou grafikou.

Nezmeškajte príležitosť obohatiť svoj herný zážitok a staňte sa majiteľom Crypt Hunter Pack. Vstúpte do temného sveta Diablo IV s novým mountom a zažite dobrodružstvá, ktoré vás pohltia a nenechajú vás chladnými. Pripravte sa na epické bitky, objavovanie tajomstiev a nezabudnuteľné momenty, ktoré vás čakajú v tejto legendárnej hre.