Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (Pure Fire Edition) PS4

49,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušenie s hrou Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (Pure Fire Edition) pre PS4! S viac ako 130 unikátnymi vozidlami, novými hernými módmi a realistickou fyzikou jazdy, táto hra ponúka intenzívne preteky a adrenalínové zážitky. Vychutnajte si ohromujúcu grafiku, pohlcujúce zvukové efekty a možnosť multiplayeru, kde môžete súťažiť s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta. Pripravte sa na nezabudnuteľné preteky a zábavu, ktorú Hot Wheels Unleashed 2 prináša!

Kód: 462487 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (Pure Fire Edition) PS4

Pripravte sa na vzrušujúcu jazdu s hrou Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (Pure Fire Edition) pre konzolu PS4! Táto hra je pokračovaním úspešného titulu, ktorý si získal srdcia fanúšikov po celom svete. S množstvom nových funkcií a vylepšení, ktoré posúvajú zábavu na novú úroveň, sa môžete tešiť na ešte intenzívnejšie preteky a adrenalínové zážitky.

VIAC AUTÍČOK PRE VAŠE POTEŠENIE
Jednou z najvýraznejších vlastností tejto edície je prístup k viac ako 130 unikátnym vozidlám. Každé autíčko má svoj vlastný štýl a charakter, čo vám umožní prispôsobiť si herný zážitok podľa vašich preferencií. Od klasických modelov po moderné superautá, táto rozmanitosť zaručuje, že si každý hráč nájde to svoje.

NEUVERITEĽNÉ NOVÉ FUNKCIE
Hra prináša množstvo nových funkcií, ktoré zvyšujú hrateľnosť a zábavu. Nové herné módy, vylepšené ovládanie a realistická fyzika jazdy robia z každého preteku jedinečný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na dynamické trate, ktoré sú plné prekážok a skokov, čo pridáva na vzrušení a výzve.

VIZUÁLNE A AUDIO ZÁŽITKY
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged sa môže pochváliť ohromujúcou grafikou a detailným spracovaním, ktoré vás vtiahne do sveta pretekov. Každé autíčko a trať sú precízne navrhnuté, aby poskytli realistický a pohlcujúci zážitok. Zvukové efekty a hudba dopĺňajú atmosféru a zvyšujú adrenalín počas pretekov.

MOŽNOSŤ MULTIPLAYER
Hra ponúka aj možnosť multiplayeru, kde si môžete zmerať sily s priateľmi alebo hráčmi z celého sveta. Preteky s ostatnými hráčmi pridávajú na súťaživosti a zábave, pričom si môžete vychutnať vzrušujúce momenty a nečakané zvraty.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (Pure Fire Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov rýchlej jazdy a adrenalínových pretekov. Nezáleží na tom, či ste nováčik alebo skúsený hráč, táto hra ponúka niečo pre každého. Pripravte sa na nezabudnuteľné preteky a zažite vzrušenie, ktoré vám táto hra prinesie!