Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons XBOX Series X

17,99 

Zdieľať:

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons na XBOX Series X je akčná hra, ktorá vás zavedie do chaosu New Yorku v roku 199X. Bojujte proti zločineckým gangom, vyberte si z rôznych postáv a užite si kooperatívne režimy. Moderná grafika a nostalgické prvky robia z tejto hry povinnosť pre fanúšikov série. Získajte vylepšenia a odomykateľný obsah, aby ste prežili v nebezpečnom svete. Nezmeškajte túto vzrušujúcu akciu od Modus Games! EAN: 5016488140553

Kód: 462624 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons XBOX Series X

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons je vzrušujúci nový prírastok do kultovej série, ktorý vás zavedie do temného a nebezpečného sveta New Yorku v roku 199X. Po jadrovej vojne sa mesto ocitlo v chaosu, kde zločin a násilie prevládajú nad každodenným životom. Hráči sa ocitnú v úlohe hrdinov, ktorí musia bojovať proti zločineckým gangom a obnoviť poriadok v uliciach, ktoré sa stali bojiskom.

Hra ponúka jedinečný mix akcie a nostalgie, pričom zachováva klasické prvky, ktoré fanúšikovia série milujú. S dynamickým herným systémom a plynulou grafikou na platforme XBOX Series X sa môžete tešiť na intenzívne súboje a adrenalínové momenty. Hráči majú možnosť vybrať si z rôznych postáv, pričom každá z nich má svoje špecifické schopnosti a štýly boja, čo pridáva na variabilite a zábave.

V Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons sa môžete tešiť na množstvo nových funkcií, ako sú kooperatívne režimy, ktoré umožňujú hráčom spojiť sily a čeliť nepriateľom spoločne. Taktiež sú k dispozícii rôzne herné módy, ktoré ponúkajú rôzne výzvy a úlohy, čím sa zvyšuje znovuhrateľnosť hry. Hráči môžu zbierať vylepšenia a odomykateľné obsahy, ktoré im pomôžu v boji proti stále silnejším protivníkom.

Grafika hry je moderná a pôsobivá, pričom zachováva retro štýl, ktorý je pre sériu typický. Zvukový dizajn a hudba sú rovnako pôsobivé, pričom vytvárajú atmosféru napätia a akcie, ktorá vás vtiahne do deja. Hra je navrhnutá tak, aby oslovila nielen dlhoročných fanúšikov, ale aj nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do sveta Double Dragon.

Vydavateľom hry je Modus Games, ktorý sa postaral o to, aby bola hra dostupná na platforme XBOX Series X. S EAN kódom 5016488140553 je táto hra pripravená na to, aby sa stala súčasťou vašej hernej knižnice. Nezmeškajte príležitosť zažiť akciu, napätie a dobrodružstvo v Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, kde sa každý boj počíta a každý krok môže byť rozhodujúci pre prežitie v nebezpečnom svete.