Sonic Origins Plus (Limited Edition) PS4

27,99 

Zdieľať:

Objavte Sonic Origins Plus (Limitovaná Edícia) na PS4 a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvá s ikonickým ježkom Sonic! Tento balíček obsahuje 16 klasických hier, vrátane 12 titulov z platformy Game Gear, a ponúka nové hrateľné postavy, rôzne herné režimy a exkluzívny obsah zo zákulisia. Ideálny pre fanúšikov aj nových hráčov, táto limitovaná edícia je skvelým prírastkom do každej hernej zbierky. Nezmeškajte šancu zažiť rýchlu akciu a nostalgické chvíle s Sonic Origins Plus!

Kód: 462953 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Sonic Origins Plus (Limited Edition) PS4

Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvá s ikonickým ježkom Sonic v remastrovanej edícii Sonic Origins Plus! Tento limitovaný balíček prináša jedinečnú príležitosť pre fanúšikov a nových hráčov, aby sa ponorili do sveta klasických hier, ktoré formovali herný priemysel. S 16 legendárnymi titulmi Sonic, vrátane 12 hier z platformy Game Gear, sa táto kolekcia stáva povinnou súčasťou zbierky každého hráča.

Hlavné vlastnosti:

  • 16 klasických hier: Vychutnajte si širokú škálu hier, ktoré sú známe svojou rýchlou hrateľnosťou a nezabudnuteľnými postavami.
  • Nové hrateľné postavy: Objavte nové možnosti s hrateľnými postavami, ktoré obohacujú herný zážitok a pridávajú nové dimenzie do klasických titulov.
  • Režimy a výzvy: Vyskúšajte si rôzne herné režimy a výzvy, ktoré poskytnú dodatočnú zábavu a výzvy pre všetkých hráčov.
  • Obsah zo zákulisia: Získajte exkluzívny pohľad na proces vývoja hier a objavte zaujímavosti, ktoré ste možno nevedeli.

Hra Sonic Origins Plus je ideálnym spôsobom, ako sa vrátiť k základom a zažiť nostalgické chvíle s obľúbenými postavami. Vďaka vylepšenej grafike a modernizovanému ovládaniu si môžete vychutnať klasické tituly v novom svetle. Bez ohľadu na to, či ste dlhoročným fanúšikom alebo nováčikom, táto edícia ponúka niečo pre každého.

Limitovaná edícia je navyše skvelým darčekom pre všetkých milovníkov hier. S kvalitným spracovaním a množstvom obsahu sa stáva ideálnym prírastkom do každej hernej zbierky. Nezmeškajte príležitosť zažiť legendárne dobrodružstvá Sonic a jeho priateľov na platforme PS4.

Pripravte sa na rýchlu akciu, zábavné výzvy a množstvo nostalgie s Sonic Origins Plus. Vstúpte do sveta, kde sa rýchlosť a zábava stretávajú, a objavte, prečo je Sonic jedným z najobľúbenejších herných hrdinov všetkých čias!