Exoprimal PS4

39,99 

Zdieľať:

Zažite napínavú akciu v hre Exoprimal pre PS4, kde sa postavíte proti zúrivej invázii dinosaurov. V režime Dino Survival sa stretnete s priateľmi v kooperatívnom multiplayeri, kde si vyberiete z rôznych Exosuitov s unikátnymi schopnosťami. Hra ponúka úchvatnú grafiku, dynamické misie a strategické plánovanie, ktoré vás vtiahnu do sveta plného adrenalínu. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo s Capcom Entertainment a ukážte, že ste skutočným bojovníkom!

Kód: 462965 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Exoprimal PS4

Pripravte sa na vzrušujúcu akciu v hre Exoprimal pre konzolu PS4, kde sa stretnete s najzúrivejšími dinosaurami, aké kedy kráčali po Zemi. V tejto jedinečnej hre sa ocitnete v úlohe Exofightera, ktorý musí čeliť nepredstaviteľným hordám týchto prehistorických bytostí. Hra ponúka dynamický a intenzívny herný zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta plného napätia a adrenalínu.

Hlavným herným režimom je Dino Survival, kde sa dva tímy pilotov Exosuit pretekajú, aby splnili rôzne úlohy a prežili v nehostinnom prostredí. Každý hráč má možnosť vybrať si z rôznych typov Exosuitov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym herným štýlom. Tieto obleky sú vybavené špičkovou technológiou a zbraňami, ktoré vám pomôžu v boji proti neúprosnej invázii dinosaurov.

Exoprimal sa vyznačuje úchvatnou grafikou a plynulým herným prostredím, ktoré vás prenesie do doby, keď dinosaury dominovali planéte. Hra ponúka široké spektrum misií a výziev, ktoré si môžete užiť so svojimi priateľmi alebo s hráčmi z celého sveta. Kooperatívny multiplayerový režim umožňuje tímovú spoluprácu, kde je dôležité strategicky plánovať a koordinovať útoky na nepriateľov.

Okrem akčných súžení sa v Exoprimal nachádzajú aj prvky taktiky a plánovania. Hráči musia premýšľať o tom, ako najlepšie využiť svoje schopnosti a zbrane, aby prekonali prekážky a dosiahli víťazstvo. Každý Exosuit má svoje jedinečné vlastnosti a schopnosti, čo pridáva na rozmanitosti a hĺbke herného zážitku.

Hra je vyvinutá a vydaná spoločnosťou Capcom Entertainment, známej svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle. Exoprimal je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a tých, ktorí hľadajú niečo nové a vzrušujúce. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, kde sa stretnete s najväčšími predátormi histórie a ukážete, že ste skutočným bojovníkom.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej bitky a zažite napätie, ktoré Exoprimal ponúka. Oblečte sa do svojho Exosuitu a pripravte sa na akciu, ktorá vás nenechá chladným!