Madden NFL 24 PS4

69,99 

Zdieľať:

Zažite vzrušenie z amerického futbalu s hrou Madden NFL 24 na PS4. Tento titul od Electronic Arts ponúka realistickú hru, vylepšenú grafiku a širokú škálu herných režimov. Využite Dual Entitlement na bezplatný upgrade na PS5 a získajte exkluzívne bonusy pri predobjednávke, vrátane elitného hráčskeho predmetu Josha Allena a unikátneho vybavenia NFL Marble Bills. Pripravte sa na adrenalínové zápasy a strategické rozhodovanie s Madden NFL 24!

Kód: 463186 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Madden NFL 24 PS4

Pripravte sa na vzrušujúci zážitok z amerického futbalu s hrou Madden NFL 24 na platforme PS4. Tento titul, vydaný renomovanou spoločnosťou Electronic Arts, prináša najnovšie inovácie a vylepšenia, ktoré posunú vašu hernú skúsenosť na novú úroveň. Madden NFL 24 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov amerického futbalu, ktorí túžia po realistickej a dynamickej hre.

Jedným z najvýznamnejších aspektov tejto hry je Dual Entitlement, ktorý umožňuje hráčom upgradovať svoju verziu z PlayStation 4 na PlayStation 5 bez dodatočných nákladov. To znamená, že ak sa rozhodnete prejsť na novšiu konzolu, vaša investícia do hry nebude stratená. Tento bonus je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí plánujú modernizáciu svojho herného zariadenia.

Okrem toho, ak si hru predobjednáte, získate aj exkluzívne bonusy, ako je elitný hráčsky predmet Josha Allena, ktorý vám pomôže posilniť váš tím. Taktiež si môžete vybrať dva strategické predmety – jeden pre útok a jeden pre obranu, čo vám umožní prispôsobiť si hru podľa svojich preferencií a herného štýlu. Na záver, predobjednávka vám prinesie aj unikátne vybavenie NFL Marble Bills, ktoré dodá vašej hre osobitý nádych.

Madden NFL 24 sa môže pochváliť vylepšenou grafikou a realistickým zobrazením pohybov hráčov, čo zaručuje, že sa budete cítiť ako súčasť skutočného zápasu. Hra ponúka širokú škálu herných režimov, vrátane kariéry, online multiplayeru a rôznych výziev, ktoré vás udržia v napätí a zábave. S novými taktickými možnosťami a vylepšeným umelým inteligenciou sa môžete tešiť na ešte väčšiu hĺbku a strategické možnosti pri vedení svojho tímu k víťazstvu.

Nezabudnite, že Madden NFL 24 je viac než len hra; je to komplexný zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta amerického futbalu. Či už ste nováčik alebo skúsený hráč, táto hra ponúka niečo pre každého. Pripravte sa na adrenalínové zápasy, strategické rozhodovanie a nezabudnuteľné momenty na ihrisku.

Nečakajte a predobjednajte si Madden NFL 24 na PS4 ešte dnes, aby ste si zabezpečili všetky exkluzívne bonusy a pripravili sa na vzrušujúce futbalové dobrodružstvo!