House Flipper CZ (Pets Edition) NSW

27,99 

Zdieľať:

Objavte svet renovácií s hrou House Flipper CZ (Pets Edition) na platforme NSW. Vytvorte si svoj vysnívaný domov a pridajte do svojich projektov roztomilých domácich maznáčikov. Táto verzia hry ponúka nové výzvy a kreatívne možnosti, ktoré obohatia váš herný zážitok. Staňte sa renomovaným renovátorom a premeňte schátralé nehnuteľnosti na útulné domovy. House Flipper je ideálnou voľbou pre milovníkov zvierat a kreatívnych výziev.

Kód: 463276 Kategória: Vydavateľ:

O hre

House Flipper CZ (Pets Edition) NSW

Vstúpte do fascinujúceho sveta renovácií a dizajnu s hrou House Flipper CZ (Pets Edition). Táto jedinečná verzia hry kombinuje základnú hru s rozšírením Pets, čím obohacuje váš herný zážitok o množstvo domácich maznáčikov a nové výzvy, ktoré vás vtiahnu do kreatívneho procesu prestavovania nehnuteľností.

V House Flipper sa stanete renomovaným renovátorom, ktorého úlohou je nakupovať schátralé domy, opravovať ich a prestavovať podľa vlastných predstáv. Hra ponúka široké spektrum nástrojov a možností, ktoré vám umožnia prispôsobiť každý detail, od podláh a stien až po nábytok a dekorácie. Využite svoju kreativitu a zručnosti na to, aby ste premenili opustené a zanedbané nehnuteľnosti na krásne a útulné domovy.

Jednou z najzaujímavejších noviniek v Pets Edition je možnosť pridať do svojich projektov domácich maznáčikov. Tieto roztomilé stvorenia nielenže oživia vaše domovy, ale aj obohatia herný zážitok o nové úlohy a výzvy. Starajte sa o svojich miláčikov, hrajte sa s nimi a vytvorte im ideálne prostredie, kde sa budú cítiť šťastne a pohodlne. Interakcia s domácimi zvieratami pridáva do hry nový rozmer, ktorý zaručuje hodiny zábavy a kreatívneho vyžitia.

Hra je dostupná na platforme NSW, čo znamená, že si ju môžete vychutnať na svojich obľúbených zariadeniach. Vydavateľom hry je Merge Games, známy svojím zameraním na kvalitné herné zážitky a inovatívne koncepty. House Flipper CZ (Pets Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov domácich maznáčikov a tých, ktorí majú radi kreatívne výzvy.

Nezáleží na tom, či ste skúsený renovátor alebo nováčik, táto hra vám poskytne hodiny zábavy a kreatívneho vyžitia. Premeňte svoje sny o dokonalom domove na realitu a užite si každú chvíľu strávenú v tejto fascinujúcej hre. S pridaním domácich maznáčikov sa vaša hra stáva ešte zábavnejšou a interaktívnejšou. Vytvorte si svoj vlastný svet, kde sa spájajú renovácie a láska k zvieratám, a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo s House Flipper CZ (Pets Edition).