Inspector Gadget: Mad Time Party CZ (Day One Edition) PS4

29,99 

Zdieľať:

Objavte zábavu s hrou Inspector Gadget: Mad Time Party CZ (Day One Edition) pre PS4. Pripravte sa na akčné dobrodružstvo v Metro City, kde sa postavíte proti zločineckému génia doktorovi Drápovi. Hrajte rôzne mini hry v kooperatívnom alebo súťažnom režime a využite jedinečné gadgety inšpektora na prekonanie prekážok. Ideálna voľba pre fanúšikov a rodinné hranie. Nezmeškajte Day One Edition s exkluzívnymi bonusmi!

Kód: 463536 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Inspector Gadget: Mad Time Party CZ (Day One Edition) PS4

Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo s Inšpektorom Gadgetom v hre Mad Time Party! Tento zábavný a akčný titul vás zavedie do sveta Metro City, ktoré sa ocitlo pod nadvládou zločineckého génia, doktora Drápa, a jeho nebezpečných agentov zo zločineckej organizácie M.A.D. Ako slávny inšpektor Gadget máte jedinečnú príležitosť zachrániť mesto a jeho obyvateľov pred hrozbou, ktorá sa nad ním vznáša.

Hra Mad Time Party je navrhnutá pre platformu PS4 a ponúka hráčom možnosť zapojiť sa do vzrušujúcich multiplayerových súťaží. Vydajte sa na cestu časom a objavte rôzne historické obdobia, kde sa stretnete s množstvom zábavných a výnimočných výziev. Hráči môžu očakávať množstvo mini hier, ktoré sú ideálne pre hranie s priateľmi alebo rodinou. Každá mini hra je navrhnutá tak, aby bola zábavná a súťažná, pričom využíva jedinečné schopnosti inšpektora a jeho gadgety.

V Mad Time Party sa môžete tešiť na:

  • Rôznorodé mini hry: Hráči sa môžu zapojiť do rôznych zábavných aktivít, ktoré preveria ich zručnosti a rýchlosť.
  • Kooperatívny a súťažný režim: Hrajte s priateľmi v kooperatívnom režime alebo sa postavte proti nim v súťažných zápasoch.
  • Vtipný a farebný svet: Hra je plná humoru a zábavných postáv, ktoré vás vtiahnu do atmosféry známej z animovaného seriálu.
  • Jedinečné gadgety: Využite gadgety inšpektora na prekonanie prekážok a riešenie hádaniek.

Hra Inspector Gadget: Mad Time Party je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov inšpektora a tých, ktorí hľadajú zábavný spôsob, ako stráviť čas s priateľmi. S množstvom obsahu a rôznymi hernými režimami si každý nájde to svoje. Nezabudnite si zaobstarať Day One Edition, ktorá ponúka špeciálne bonusy a obsah, ktorý obohatí váš herný zážitok.

Pripravte sa na akciu, zábavu a množstvo smiechu s Inšpektorom Gadgetom a jeho Mad Time Party! Vydajte sa na cestu časom a zachráňte Metro City pred zločinom!