Baby Shark: Sing And Swim Party NSW

27,99 

Zdieľať:

Objavte zábavu s hrou Baby Shark: Sing And Swim Party na Nintendo Switch! Pripravte sa na interaktívny festival plný spevu a tanca s obľúbenými piesňami, vrátane Baby Shark Dance. Preskúmajte podmorské lokácie ako Tropical Bay a Ocean City, a užite si rodinnú zábavu, ktorá podporuje kreativitu a pohyb. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť Fin-tastic Festival s rodinou žralokov!

Kód: 463778 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Baby Shark: Sing And Swim Party NSW

Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo s hrou Baby Shark: Sing And Swim Party na platforme Nintendo Switch! Táto zábavná a interaktívna hra vás pozýva na jedinečný festival s rodinou žralokov, kde si môžete vychutnať spev a tanec na obľúbené piesne z pôvodných videí. Pripravte sa na Fin-tastic Festival, ktorý vás prenesie do podmorského sveta plného farieb a zábavy!

Hra ponúka možnosť spievať a plávať do známych piesní, vrátane hitu Baby Shark Dance, ktorý si zamilovali deti po celom svete. Okrem toho sa môžete tešiť na ďalšie obľúbené skladby, ktoré vás vtiahnu do atmosféry oceánu. Preplávajte cez ikonické miesta, ako sú Tropical Bay a Ocean City, a objavte krásy podmorského sveta.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Interaktívne hranie: Hráči môžu spievať a tancovať spolu s postavami, čo zaručuje zábavu pre celú rodinu.
  • Rôzne lokácie: Preskúmajte rôzne podmorské prostredia a užite si jedinečné zážitky v každej z nich.
  • Obľúbené piesne: Hrajte a spievajte si s obľúbenými melódiami, ktoré sú známe z videí Baby Shark.
  • Rodinná zábava: Hra je navrhnutá tak, aby bola zábavná pre deti aj dospelých, čím podporuje spoločné hranie a interakciu.

Hra Baby Shark: Sing And Swim Party je ideálnou voľbou pre rodiny, ktoré hľadajú zábavný a vzdelávací zážitok. Deti sa naučia rytmus a melódie, zatiaľ čo si užijú zábavné dobrodružstvo s obľúbenými postavami. Hra je skvelým spôsobom, ako stráviť čas s rodinou a priateľmi, pričom podporuje kreativitu a pohyb.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto podmorského festivalu! Pripravte sa na spev, tanec a množstvo zábavy s Baby Shark: Sing And Swim Party na Nintendo Switch. Vydajte sa na cestu do sveta, kde sa zábava a hudba stretávajú s dobrodružstvom, a zažite nezabudnuteľné chvíle s rodinou žralokov!