Disgaea 7: Vows of the Virtueless (Deluxe Edition) PS4

44,99 

Zdieľať:

Objavte Disgaea 7: Vows of the Virtueless (Deluxe Edition) pre PS4, strategické RPG, ktoré posúva hranice herného zážitku. Vstúpte do fascinujúceho sveta s hlavnou postavou Fuji a zažite epické dobrodružstvo plné humoru a dramatických momentov. Nové funkcie ako Hell Mode, Item Reinkarnation a Jumbification zaručujú výnimočné výzvy a prispôsobenie postáv. Nezmeškajte túto jedinečnú hru, ktorá kombinuje akciu a strategické plánovanie!

Kód: 463920 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Disgaea 7: Vows of the Virtueless (Deluxe Edition) PS4

Vstúpte do fascinujúceho sveta Disgaea 7: Vows of the Virtueless, kde sa stretnete s hlavnou postavou Fuji a zažijete epické dobrodružstvo, ktoré posúva hranice strategických RPG hier. Táto deluxe edícia prináša množstvo nových funkcií a vylepšení, ktoré zaručujú, že si hru užijete ako nikdy predtým.

Kľúčové vlastnosti:

  • Combat to the MAX: Nový obsah, ktorý obohacuje herný zážitok, vrátane režimu Hell Mode, ktorý ponúka výnimočne náročné výzvy pre skúsených hráčov.
  • Item Reinkarnation: Tento systém umožňuje hráčom znovu oživiť a vylepšiť svoje predmety, čím sa zvyšuje ich účinnosť a prispôsobenie.
  • Jumbification: Nová mechanika, ktorá umožňuje vašim postavám rásť do obrovských rozmerov, čím sa zvyšuje ich sila a schopnosti v boji.

Disgaea 7 sa vyznačuje svojou jedinečnou kombináciou humoru, dramatických momentov a strategického boja. Hráči sa môžu tešiť na rozšírený systém postáv, ktorý ponúka množstvo možností prispôsobenia a rozvoja. Každá postava má svoje vlastné špeciálne schopnosti a zručnosti, ktoré môžete využiť na prekonanie nepriateľov a splnenie rôznych úloh.

Okrem toho, hra ponúka bohatý príbeh, ktorý sa zaoberá témami cti, priateľstva a obetovania. Fuji a jeho spoločníci sa musia postaviť mnohým prekážkam a nepriateľom, aby dosiahli svoje ciele. Hráči budú mať možnosť preskúmať rôzne svety, zúčastniť sa epických bitiek a odhaľovať tajomstvá, ktoré sú ukryté v hlbokých zákutiach tohto fantastického univerza.

Disgaea 7: Vows of the Virtueless (Deluxe Edition) pre PS4 je ideálnou voľbou pre fanúšikov série, ako aj pre nových hráčov, ktorí hľadajú zábavný a náročný herný zážitok. S množstvom nových funkcií a vylepšení, táto edícia ponúka všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa stali majstrom strategického boja.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá kombinuje humor, akciu a strategické plánovanie do jedného nezabudnuteľného balíka. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do svojho sveta a nenechá vás odísť!