The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone CZ PS4

32,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušujúce dobrodružstvo s hrou The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone na PS4. Zachráňte šmolkovú dedinu pred zlým čarodejníkom Gargamelom a jeho mocným zeleným kameňom. Hrajte v kooperatívnom režime, ovládajte obľúbené postavy a využívajte Kutilove vynálezy na prekonanie prekážok. Ideálna pre fanúšikov šmolkov, táto akčná hra ponúka pútavý príbeh a krásne prostredia. Nezmeškajte šancu stať sa hrdinom šmolkov a zažiť množstvo zábavy!

Kód: 463980 Kategória: Vydavateľ:

O hre

The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone CZ PS4

Zažite dobrodružstvo v šmolkovom svete s hrou The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone na platforme PS4. V tejto akčnej hre sa ocitnete v úlohe šmolkov, ktorí musia zachrániť svoju dedinu pred nebezpečenstvom, ktoré predstavuje tajomný zelený kameň. Tento kameň, ktorý má moc ovplyvniť šmolkov a ich svet, sa dostal do rúk zlého čarodejníka Gargamela, a preto je potrebné konať rýchlo a rozhodne.

Hra ponúka jedinečný herný zážitok, kde sa hráči môžu spojiť so svojím elitným tímom šmolkov a využiť Kutilov nový vynález. Tento vynález je kľúčom k záchrane šmolkov a ich dediny, avšak na jeho plné využitie je potrebné získať zelený kameň. Hráči sa tak musia vydať na vzrušujúcu cestu, plnú prekážok, hádaniek a nepriateľov, aby získali tento mocný artefakt späť do svojich rúk.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Akčné dobrodružstvo: Prežite napínavé misie a boje proti Gargamelovi a jeho pomocníkom.
  • Kooperatívny režim: Hrajte s priateľmi a spoločne sa snažte zachrániť šmolkovú dedinu.
  • Rôzne postavy: Ovládajte obľúbené postavy zo sveta šmolkov, každá s unikátnymi schopnosťami.
  • Vynálezy a vylepšenia: Využite Kutilove vynálezy na prekonanie prekážok a zlepšenie svojich schopností.

Hra The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone je ideálna pre fanúšikov šmolkov, ako aj pre nových hráčov, ktorí hľadajú zábavný a interaktívny zážitok. S krásne navrhnutými prostrediami a pútavým príbehom, ktorý vás vtiahne do šmolkového sveta, sa táto hra stane obľúbenou vo vašej hernej knižnici.

Nezmeškajte príležitosť stať sa hrdinom šmolkov a zachrániť ich dedinu pred hrozbou! Pripravte sa na akciu, dobrodružstvo a množstvo zábavy s The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone na PS4. Hra je dostupná s českým jazykovým rozhraním, čo zaručuje, že si ju užijete naplno.