Hitman: World of Assassination PS5

43,99 

Zdieľať:

Objavte svet profesionálneho zabíjania s hrou Hitman: World of Assassination na PS5. Vstúpte do napínavej kampane, testujte svoje zručnosti v režimoch zákaziek a eskalácií, a užite si nový režim Hitman: Freelancer. S realistickou grafikou a plynulým hraním na PS5, táto hra ponúka hlboký a pohlcujúci herný zážitok pre všetkých fanúšikov akčných hier. Pripravte sa na strategické plánovanie a nezabudnuteľné misie ako Agent 47!

Kód: 464435 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Hitman: World of Assassination PS5

Vstúpte do fascinujúceho a nebezpečného sveta profesionálneho zabijaka s hrou Hitman: World of Assassination na platforme PS5. Táto hra je vrcholom série Hitman, ktorá spája to najlepšie z predchádzajúcich titulov, vrátane Hitman, Hitman 2 a Hitman 3. Hráči sa môžu tešiť na bohatú a rozmanitú hernú skúsenosť, ktorá zahŕňa hlavnú kampaň, režim zákaziek, eskalácie, arkádové výzvy s nepolapiteľnými cieľmi a nový režim Hitman: Freelancer.

Hlavná kampaň ponúka napínavý príbeh, ktorý vás vtiahne do sveta špionáže a intrigy. Ako Agent 47, elitný zabijak, sa budete musieť postaviť rôznym výzvam a nebezpečenstvám, pričom využijete svoje schopnosti a strategické myslenie na splnenie misií. Každá úroveň je starostlivo navrhnutá, aby poskytla hráčom množstvo možností, ako pristupovať k cieľom, čo zaručuje vysokú znovuhrateľnosť a variabilitu herného zážitku.

Režim zákaziek a eskalácií ponúka hráčom možnosť prehlbovať svoje zručnosti a testovať svoje schopnosti v rôznych scénaroch. Tieto režimy sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú výzvy a chcú sa stať majstrami v umení zabíjania. Arkádové výzvy s nepolapiteľnými cieľmi pridávajú ďalší rozmer do hry, kde sa hráči musia snažiť splniť úlohy v časovom limite a s obmedzenými prostriedkami.

Novinkou v tejto edícii je režim Hitman: Freelancer, ktorý ponúka unikátne herné mechaniky a výzvy. Tento režim umožňuje hráčom vytvárať vlastné misie a prispôsobovať si herný zážitok podľa svojich preferencií. S množstvom možností prispôsobenia a rôznymi hernými štýlmi si každý hráč nájde to svoje.

Hitman: World of Assassination na PS5 je nielen vizuálne ohromujúci, ale aj technicky vyspelý. Vďaka výkonu konzoly PS5 si hráči môžu vychutnať plynulé hranie s vylepšenou grafikou a rýchlym načítaním. Hra ponúka realistické prostredia, detailné postavy a dynamické osvetlenie, ktoré umocňujú atmosféru a ponárajú vás do sveta Agent 47.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto vzrušujúceho dobrodružstva. Hitman: World of Assassination na PS5 je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných hier, ktorí hľadajú hlboký a pohlcujúci herný zážitok. Pripravte sa na napínavé misie, strategické plánovanie a nezabudnuteľné momenty v úlohe najlepšieho zabijaka na svete.