Flashback 2 (Collector’s Edition) NSW

149,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet Flashback 2 (Collector’s Edition) na NSW, pokračovanie kultovej 2D akčnej plošinovky. Vstúpte do napínavého príbehu s revolučnou grafikou a vylepšenou hrateľnosťou. Hrajte ako hrdina, ktorý odhaľuje sprisahanie a zachraňuje slnečnú sústavu. S exkluzívnymi bonusmi v Collector’s Edition je táto hra ideálnou voľbou pre fanúšikov aj nových hráčov, ktorí hľadajú kvalitný herný zážitok plný akcie a dobrodružstva.

Kód: 465370 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Flashback 2 (Collector’s Edition) NSW

Vstúpte do fascinujúceho sveta Flashback 2, pokračovania kultovej 2D science-fiction akčnej plošinovky, ktorá sa vracia s novými dobrodružstvami a vylepšenou hrateľnosťou. Tento titul, ktorý je súčasťou Collector’s Edition, ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť napínavý príbeh a úchvatnú grafiku, ktorá posúva hranice herného zážitku.

V Flashback 2 sa ocitnete v úlohe hrdinu, ktorý musí odhaliť hanebné sprisahanie a zachrániť našu slnečnú sústavu. Hra sa odohráva v prostredí, ktoré je bohaté na detaily a ponúka množstvo nových lokácií, nepriateľov a výziev. S vynikajúcou hrateľnosťou, ktorá bola vylepšená na základe spätnej väzby od fanúšikov, sa môžete tešiť na plynulé animácie a intuitívne ovládanie, ktoré vás vtiahne do akcie.

Hlavné vlastnosti Flashback 2 zahŕňajú:

  • Revolučná grafika: Hra využíva moderné technológie na vytvorenie nádherných vizuálnych efektov, ktoré oživujú herný svet.
  • Napínavý príbeh: Zápletka je plná zvratov a prekvapení, ktoré vás udržia v napätí až do poslednej minúty.
  • Vylepšená hrateľnosť: Nové mechaniky a vylepšené ovládanie zaručujú, že každý skok a streľba budú presné a uspokojivé.
  • Collector’s Edition: Táto edícia obsahuje exkluzívne bonusy, ktoré potešia každého fanúšika série.

Hra Flashback 2 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si chcú pripomenúť klasiku z 90. rokov, ale aj pre nových hráčov, ktorí hľadajú kvalitný herný zážitok. S jej kombináciou akcie, dobrodružstva a pútavého príbehu sa stáva neodmysliteľnou súčasťou hernej knižnice každého nadšenca.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto epického dobrodružstva a objavte, čo všetko Flashback 2 (Collector’s Edition) ponúka. Pripravte sa na akciu, napätie a nezabudnuteľné momenty, ktoré vás vtiahnu do sveta, kde je každé rozhodnutie kľúčové pre prežitie.