Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 CZ NSW

27,99 

Zdieľať:

Zažite vzrušujúce dobrodružstvo s Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 na Nintendo Switch. Pomôžte Asterixovi a Obelixovi zachrániť nevinného Doublehelixa v tejto akčnej hre plnej humoru a zábavy. S kooperatívnym režimom, rôznorodými úrovňami a krásnou grafikou, táto hra je ideálna pre fanúšikov komiksov a akčných hier. Nezmeškajte šancu stať sa súčasťou tohto epického dobrodružstva!

Kód: 465375 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 CZ NSW

Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo s Asterixom a Obelixom v hre Asterix & Obelix: Slap Them All! 2, ktorá vás prenesie do sveta galskej dediny, kde sa hrdinovia neustále bránia rímskym legionárom. Hra je založená na populárnych komiksoch a ponúka hráčom možnosť zapojiť sa do akcie, ktorá je plná humoru, napätia a zábavy.

Príbeh sa začína, keď do dediny prichádza Justforkix, ktorý hľadá pomoc. Jeho otec, Doublehelix, bol nespravodlivo uväznený za krádež, ktorú nespáchal. Drahocenný lutécijský orol, symbol rímskych légií, bol ukradnutý a Rimania obvinili nevinného muža. Asterix a Obelix sa rozhodnú, že mu pomôžu a vydajú sa na cestu, aby odhalili pravdu a zachránili Doublehelixa.

Hra je dostupná na platforme Nintendo Switch, čo znamená, že si ju môžete vychutnať kdekoľvek a kedykoľvek. Vďaka intuitívnemu ovládaniu a pútavému hernému mechanizmu je Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 ideálnou voľbou pre hráčov všetkých vekových kategórií. Hráči sa môžu tešiť na množstvo zábavných úloh, ktoré ich vtiahnu do akcie a umožnia im zažiť vzrušujúce momenty s obľúbenými postavami.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Kooperatívny režim: Hráči môžu spolupracovať s priateľmi a rodinou, aby prekonali prekážky a porazili nepriateľov.
  • Rôznorodé úrovne: Hra ponúka množstvo rôznych úrovní, ktoré sú plné výziev a prekvapení.
  • Vtipný príbeh: Príbeh je plný humoru a odkazov na známe komiksy, čo zaručuje zábavu pre všetkých fanúšikov Asterixa a Obelixa.
  • Vizuálne spracovanie: Hra sa vyznačuje krásnou grafikou a detailným spracovaním postáv a prostredia, ktoré oživujú svet Galskej dediny.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto epického dobrodružstva a pomôžte Asterixovi a Obelixovi zachrániť nevinného Doublehelixa. Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 je hrou, ktorá vás zaručene pobaví a prinesie vám množstvo nezabudnuteľných zážitkov. Pripravte sa na akciu, humor a dobrodružstvo, ktoré vás vtiahnu do sveta, kde sa hrdinovia nikdy nevzdávajú!