Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 CZ PS5

29,99 

Zdieľať:

Objavte svet Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 na PS5, kde sa zábava a dobrodružstvo stretávajú v boji proti rímskym legionárom. Pomôžte Justforkixovi oslobodiť jeho otca Doublehelixa a zažite akčné úrovne plné humoru a šarmu. S nádhernou grafikou a intuitívnym ovládaním je táto hra ideálna pre fanúšikov aj nových hráčov. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo s vašimi obľúbenými postavami!

Kód: 465373 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 CZ PS5

Vstúpte do sveta Asterixa a Obelixa, kde sa zábava a dobrodružstvo stretávajú v novom titule Asterix & Obelix: Slap Them All! 2. Tento vzrušujúci herný zážitok vás prenesie do galskej dediny, ktorá neustále odoláva rímskym legionárom. Hra sa začína, keď sa do dediny dostane Justforkix, ktorý hľadá pomoc pre svojho otca Doublehelixa, nevinného muža uväzneného za zločin, ktorý nespáchal. Krádež Lutécijského orla, cenného symbolu rímskych légií, spustila lavínu udalostí, ktoré si vyžadujú hrdinské činy našich obľúbených postáv.

Hráči sa môžu tešiť na bohatý herný zážitok, ktorý kombinuje akčné prvky s humorom a šarmom, ktorý je pre Asterixa a Obelixa typický. Hra ponúka množstvo úrovní, v ktorých sa hráči musia postaviť proti rímskym vojakom a prekonávať rôzne prekážky. S pomocou svojich priateľov a magického elixíru, ktorý im dodáva nadľudskú silu, sa Asterix a Obelix snažia oslobodiť Doublehelixa a obnoviť poriadok v dedine.

Grafika hry je nádherne spracovaná, pričom zachováva charakteristický štýl komiksov, ktorý je známy z pôvodných príbehov. Hráči sa môžu tešiť na farebné prostredia, detailne vykreslené postavy a dynamické animácie, ktoré oživujú každú scénu. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetkých hráčov, bez ohľadu na ich skúsenosti s videohrami, a ponúka intuitívne ovládanie, ktoré umožňuje jednoduché a plynulé hranie.

Okrem hlavného príbehu hra obsahuje aj množstvo vedľajších úloh a mini hier, ktoré obohacujú herný zážitok. Hráči môžu zbierať rôzne predmety, odhaľovať tajomstvá a zlepšovať svoje schopnosti. Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 je ideálnou voľbou pre fanúšikov série, ako aj pre nových hráčov, ktorí sa chcú ponoriť do tohto nezabudnuteľného sveta.

Vydavateľom hry je Microids, známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle. Hra je dostupná na platforme PS5, čo zaručuje vynikajúci výkon a grafiku. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo s Asterixom a Obelixom, kde sa humor a akcia spájajú do jedného úžasného herného zážitku!