Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 CZ PS4

24,99 

Zdieľať:

Objavte svet Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 na PS4, kde akcia a humor ožívajú v dobrodružstve plnom napínavých misií. Pomôžte Asterixovi a Obelixovi oslobodiť nevinného Justforkixa a odhaliť pravdu o krádeži Lutécijského orla. Hrajte v kooperatívnom režime s priateľmi a využite jedinečné schopnosti hrdinov na prekonanie prekážok. Vstúpte do farebného a živého prostredia galskej dediny a užite si nezabudnuteľné chvíle s obľúbenými postavami!

Kód: 465372 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 CZ PS4

Vstúpte do sveta Asterixa a Obelixa, kde sa každodenný život galskej dediny opäť mení na dobrodružstvo plné akcie a humoru. Hra Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 vás zavedie do známeho prostredia, kde naši hrdinovia musia čeliť novým výzvam a zachrániť nevinného človeka pred nespravodlivým väzením.

Príbeh sa začína príchodom Justforkixa, ktorý hľadá pomoc pre svojho otca Doublehelixa, uväzneného za zločin, ktorý nespáchal. Dôvodom jeho zatknutia je krádež Lutécijského orla, cenného symbolu rímskych légií. Asterix a Obelix sa rozhodnú zasiahnuť a sľubujú, že odhalia pravdu a oslobodia nevinného muža. Hráči sa tak môžu tešiť na napínavé misie, ktoré ich zavedú do rôznych lokalít a umožnia im zažiť nezabudnuteľné chvíle s obľúbenými postavami.

Hra je dostupná na platforme PS4 a ponúka bohatý herný zážitok, ktorý kombinuje akčné prvky s tradičným humorom Asterixa a Obelixa. Hráči sa môžu tešiť na množstvo zábavných a náročných úloh, ktoré si vyžadujú strategické myslenie a rýchle reflexy. S každým úspešne splneným cieľom sa odhaľujú nové aspekty príbehu a hráči sa dostávajú bližšie k odhaleniu pravdy o krádeži orla.

Okrem zaujímavého príbehu hra ponúka aj rôzne herné mechaniky, ktoré zaručujú, že sa nebudete nudiť. Môžete sa tešiť na kooperatívny režim, ktorý umožňuje hrať s priateľmi a spoločne čeliť rímskym legionárom. Každý z hrdinov má svoje jedinečné schopnosti, ktoré môžete využiť na prekonanie prekážok a porazenie nepriateľov. Hráči si môžu vybrať medzi Asterixom a Obelixom, pričom každý z nich prináša do hry svoj vlastný štýl boja a taktiku.

Grafika hry je farebná a živá, pričom zachytáva jedinečný štýl komiksu, ktorý je pre Asterixa a Obelixa typický. Hráči sa tak môžu ponoriť do atmosféry galskej dediny a užiť si vizuálne pôsobivé prostredie, ktoré je plné detailov a skrytých prekvapení.

Nezmeškajte príležitosť zažiť dobrodružstvo s Asterixom a Obelixom v hre Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 na PS4. Pripravte sa na akciu, humor a nezabudnuteľné chvíle s vašimi obľúbenými postavami!