NHL 24 CZ PS5

27,99 

Zdieľať:

Objavte NHL 24 CZ PS5, najnovší prírastok do série hokejových hier od Electronic Arts. Zažite autentickú hokejovú akciu s realistickým systémom vyčerpania, vylepšenou grafikou a rozšírenými možnosťami prispôsobenia. Vytvorte si vlastný tím v režime HUT a užite si napínavé zápasy na PS5. NHL 24 je ideálnou voľbou pre fanúšikov hokeja a zábavy na ľade!

Kód: 465550 Kategória: Vydavateľ:

O hre

NHL 24 CZ PS5 – Pútavý popis hry

EA SPORTS NHL 24 na platforme PS5 je najnovším prírastkom do populárnej série hokejových hier, ktorý prináša autentickú a vzrušujúcu hokejovú akciu priamo do vašich obývačiek. S množstvom nových herných funkcií a vylepšení, NHL 24 ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý zachytáva všetky aspekty tohto dynamického športu.

Jednou z najvýznamnejších noviniek je Systém vyčerpania, ktorý pridáva na realistickosti a napätí. Tento systém simuluje únavu hráčov, čo znamená, že dlhé a intenzívne útočné akcie môžu mať za následok zníženie výkonu, a to nielen u hráčov, ale aj u brankárov. Hráči sa tak musia naučiť strategicky hospodáriť s energiou svojich postáv, aby dokázali udržať tlak na súpera a využiť každú príležitosť na skórovanie.

Hra sa môže pochváliť aj vylepšenou grafikou a realistickými animáciami, ktoré posúvajú vizuálny zážitok na novú úroveň. Každý zápas je teraz ešte viac pohlcujúci, s detailne spracovanými prostrediami a realistickými pohybmi hráčov. Hráči sa môžu tešiť na autentické hokejové prostredie, ktoré verne odráža atmosféru skutočných zápasov NHL.

NHL 24 tiež ponúka rozšírené možnosti prispôsobenia, ktoré umožňujú hráčom vytvoriť si vlastný tím, prispôsobiť si hráčov a dokonca aj navrhnúť vlastné dresy. Tieto funkcie zaručujú, že každý hráč si môže prispôsobiť svoj herný zážitok podľa svojich predstáv a preferencií.

Okrem toho, NHL 24 obsahuje aj rôzne herné režimy, vrátane obľúbeného režimu HUT (Hockey Ultimate Team), kde si hráči môžu zostaviť svoj vysnívaný tím z najlepších hokejistov sveta. Tento režim ponúka množstvo výziev a súťaží, ktoré udržia hráčov v napätí a zábave dlhé hodiny.

Vydavateľom hry je renomovaná spoločnosť Electronic Arts, ktorá sa dlhodobo špecializuje na vývoj kvalitných športových hier. NHL 24 je dostupná exkluzívne na platforme PS5, čo zaručuje, že hráči môžu využiť plný potenciál tejto konzoly a zažiť hru v najvyššej kvalite.

Ak ste fanúšikom hokeja alebo len hľadáte zábavnú a náročnú hru, NHL 24 CZ PS5 je pre vás ideálnou voľbou. Pripravte sa na vzrušujúce zápasy, strategické rozhodovanie a nezabudnuteľné momenty na ľade!