Cyberpunk 2077 CZ (Ultimate Edition) XBOX Series X

47,99 

Zdieľať:

Cyberpunk 2077 CZ (Ultimate Edition) na XBOX Series X je revolučná akčná RPG hra, ktorá vás vtiahne do fascinujúceho sveta Night City. Užite si rozšírené možnosti prispôsobenia postavy, nové zbrane a exkluzívne doplnky, ktoré obohacujú herný zážitok. S hlbokou naratívou a rozhodnutiami, ktoré ovplyvňujú priebeh príbehu, sa pripravte na nezabudnuteľnú cestu plnú akcie a napätia. Nezmeškajte túto jedinečnú hru, ktorá ponúka vizuálne ohromujúci otvorený svet a plynulý chod na novej generácii konzol!

Kód: 466068 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Cyberpunk 2077 CZ (Ultimate Edition) XBOX Series X

Cyberpunk 2077 je revolučná akčná dobrodružná RPG hra, ktorá vás vtiahne do fascinujúceho a nebezpečného sveta Night City. Tento megalopolis je miestom, kde sa stretávajú technológie, moc a túžba po sláve. Hráči sa ujímajú úlohy V, kyberpunkového žoldniera, ktorý sa snaží prežiť v prostredí plnom intríg, zrad a nebezpečenstva. V tejto hre máte možnosť vytvoriť si vlastného hrdinu, prispôsobiť si jeho vzhľad, schopnosti a herný štýl, čo zaručuje jedinečný zážitok pre každého hráča.

Vydanie Ultimate Edition prináša množstvo bonusového obsahu, ktorý obohacuje herný zážitok. Okrem základnej hry obsahuje aj exkluzívne doplnky, ktoré vám umožnia ešte hlbšie sa ponoriť do atmosféry Cyberpunku. Hráči sa môžu tešiť na rozšírené možnosti prispôsobenia postavy, nové zbrane, oblečenie a ďalšie herné prvky, ktoré posunú vašu hru na novú úroveň.

Hra sa odohráva v otvorenom svete, ktorý je nielen vizuálne ohromujúci, ale aj plný interakcií a možností. Night City je rozdelené do rôznych štvrtí, z ktorých každá má svoj vlastný charakter a atmosféru. Od luxusných oblastí plných technológie a bohatstva po nebezpečné ulice ovládané gangmi, každý kút mesta ponúka unikátne výzvy a príbehy. Hráči môžu skúmať mesto, plniť úlohy, zapájať sa do súžení a vytvárať si vlastné legendy.

Cyberpunk 2077 je známy svojou hlbokou a komplexnou naratívou, ktorá sa odvíja na základe rozhodnutí hráča. Každé vaše rozhodnutie ovplyvňuje priebeh príbehu a jeho koniec, čo zaručuje vysokú znovuhrateľnosť. Hráči sa môžu rozhodnúť, či budú konať ako hrdinovia, alebo sa ponoria do temnejších stránok svojho charakteru. Taktiež sa môžete zapojiť do rôznych frakcií a vytvoriť si tak vlastný príbeh v tomto dynamickom svete.

Na platforme XBOX Series X sa Cyberpunk 2077 prezentuje s vynikajúcou grafikou a plynulým chodom, čo umocňuje zážitok z hrania. Vďaka technológii novej generácie si hráči môžu vychutnať detailné prostredie, realistické postavy a pohlcujúci zvukový dizajn, ktorý vás prenesie priamo do srdca Night City.

Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu plnú akcie, napätia a emocionálnych rozhodnutí. Cyberpunk 2077 CZ (Ultimate Edition) na XBOX Series X je hrou, ktorú si nesmiete nechať ujsť!