Cyberpunk 2077 CZ (Ultimate Edition) PC

51,49 

Zdieľať:

Cyberpunk 2077 CZ (Ultimate Edition) PC je revolučná akčná RPG hra, ktorá vás vtiahne do fascinujúceho sveta Night City. Užite si otvorený svet s množstvom misií a vedľajších úloh, prispôsobte si svojho hrdinu s unikátnymi schopnosťami a zažite intenzívny príbeh plný zvratov. S vysokou grafickou kvalitou a všetkým rozšíreným obsahom v Ultimate Edition, Cyberpunk 2077 je ideálnou voľbou pre fanúšikov RPG hier. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a ponorte sa do akcie a napätia!

Kód: 466066 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Cyberpunk 2077 CZ (Ultimate Edition) PC

Cyberpunk 2077 je revolučná akčná dobrodružná RPG hra, ktorá vás vtiahne do fascinujúceho a nebezpečného sveta Night City. Tento megalopolis je miestom, kde sa stretávajú technológie a korupcia, a kde mocní manipulujú s osudmi obyčajných ľudí. V tejto hre sa ujmete úlohy V, kyberpunkového žoldniera, ktorý sa snaží prežiť v prostredí plnom nebezpečenstva a intríg.

Ultimate Edition ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý zahŕňa všetky dostupné rozšírenia a dodatočný obsah. Vďaka tomu si môžete užiť hru naplno a preskúmať všetky aspekty tohto komplexného sveta. Hráči majú možnosť prispôsobiť si svojho hrdinu pomocou rôznych telesných modifikácií, zbraní a schopností, čo pridáva na hĺbke a variabilite herného zážitku.

Hlavné vlastnosti Cyberpunk 2077 CZ (Ultimate Edition):

  • Otvorený svet: Preskúmajte rozsiahly a detailne prepracovaný svet Night City, ktorý ponúka množstvo misií, vedľajších úloh a interakcií s rôznymi postavami.
  • Prispôsobenie postavy: Vytvorte si vlastného hrdinu s unikátnymi schopnosťami a vzhľadom, ktorý odráža váš herný štýl.
  • Intenzívny príbeh: Prežite pútavý príbeh plný zvratov, ktorý vás zavedie do hlbokých konfliktov medzi rôznymi frakciami a mocenskými skupinami.
  • Vysoká grafická kvalita: Hra ponúka ohromujúcu grafiku a realistické prostredie, ktoré vás vtiahne do atmosféry futuristického sveta.
  • Rozšírený obsah: Ultimate Edition obsahuje všetky DLC a bonusový obsah, čo zaručuje dlhé hodiny zábavy a objavovania.

Cyberpunk 2077 je viac než len hra; je to zážitok, ktorý vás prenesie do sveta, kde sa technológia a morálka stretávajú v neustálom konflikte. Vďaka bohatému príbehu, komplexným postavám a dynamickému hernému prostrediu sa táto hra stáva jedným z najvýznamnejších titulov v oblasti videohier. Či už ste fanúšikom RPG hier alebo len hľadáte niečo nové a vzrušujúce, Cyberpunk 2077 CZ (Ultimate Edition) je pre vás ideálnou voľbou.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto fascinujúceho sveta a zažite dobrodružstvo, ktoré vás pohltí na dlhé hodiny. Pripravte sa na akciu, napätie a nezabudnuteľné zážitky v Cyberpunk 2077!