Forza Motorsport XBOX Series X

62,99 

Zdieľať:

Forza Motorsport na XBOX Series X je pretekárska hra, ktorá ponúka viac ako 500 áut a realistické trate. Vďaka prevratnej umelej inteligencii a detailnej grafike zažijete jedinečné preteky plné adrenalínu. Prispôsobte si vozidlo podľa svojich predstáv a súťažte online s priateľmi. Pripravte sa na vzrušujúce preteky, ktoré vás udržia na okraji sedadla. Vydavateľ: Microsoft Games Studios.

Kód: 466161 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Forza Motorsport XBOX Series X

Forza Motorsport na platforme XBOX Series X je ultimátna pretekárska hra, ktorá vás vtiahne do sveta rýchlosti, adrenalínu a súťaženia. S viac ako 500 autami a množstvom svetoznámych dráh ponúka táto hra jedinečný zážitok pre všetkých fanúšikov motoristického športu. Vstúpte do svojej kariéry pretekára a prekonajte konkurenciu v rôznych herných režimoch, vrátane vzrušujúceho režimu pre viacerých hráčov.

Hra sa vyznačuje prevratnou umelou inteligenciou, ktorá zaručuje, že každý pretek bude jedinečný a plný napätia. AI sa prispôsobuje vašim schopnostiam a štýlu jazdy, čo znamená, že sa nikdy nebudete nudiť. Pretekajte na ikonických tratiach, ktoré sú verne zrekonštruované a ponúkajú realistické prostredie, v ktorom sa môžete predviesť.

Forza Motorsport je známa svojou detailnou grafikou a realistickým správaním vozidiel. Na XBOX Series X si môžete vychutnať ohromujúcu vizuálnu kvalitu, ktorá vás prenesie priamo na pretekársku dráhu. Hra využíva výkon novej generácie konzoly, aby poskytla plynulé a dynamické preteky, ktoré sú skutočne pôsobivé.

Okrem toho, hra ponúka široké možnosti prispôsobenia vozidiel, čo vám umožní vytvoriť si auto podľa svojich predstáv. Od výkonových vylepšení po estetické úpravy, Forza Motorsport vám dáva slobodu prispôsobiť si svoje vozidlo tak, aby odrážalo váš osobný štýl a preferencie.

Nezabudnite, že na prístup k online hre pre viacerých hráčov je potrebné zlaté členstvo Xbox Live. To vám umožní súťažiť s priateľmi a hráčmi z celého sveta, čím sa zvyšuje zábava a konkurencia. Vytvorte si vlastné pretekárske ligy, zúčastnite sa na rôznych udalostiach a ukážte svoje schopnosti v globálnom meradle.

Forza Motorsport na XBOX Series X nie je len o pretekoch; je to komplexný zážitok, ktorý kombinuje realistickú fyziku, nádhernú grafiku a hlboké možnosti prispôsobenia. Či už ste skúsený pretekár alebo nováčik, táto hra ponúka niečo pre každého. Pripravte sa na vzrušujúce preteky, ktoré vás udržia na okraji sedadla a poskytnú vám hodiny zábavy.

Vydavateľ: Microsoft Games Studios