Xbox Game Pass Core 12 mesačné predplatné CD-Key

54,99 

Zdieľať:

Objavte nekonečnú zábavu s Xbox Game Pass Core 12 mesačné predplatné CD-Key. Získajte prístup k viac ako 100 kvalitným hrám, vrátane najnovších titulov a klasík. Hrajte na konzole Xbox, PC alebo v cloude a užívajte si exkluzívne zľavy a ponuky. Aktivácia je rýchla a pohodlná, takže sa môžete okamžite ponoriť do svojich obľúbených hier. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a rozšírte svoje herné možnosti s Xbox Game Pass Core ešte dnes!

Kód: 466522 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Xbox Game Pass Core 12 mesačné predplatné CD-Key

Objavte svet nekonečnej zábavy s Xbox Game Pass Core, 12 mesačným predplatným, ktoré vám otvára dvere k širokej škále hier a exkluzívneho obsahu. Tento produkt, vydaný spoločnosťou Microsoft, je ideálnym riešením pre všetkých nadšencov videohier, ktorí hľadajú flexibilitu a rozmanitosť vo svojom hernom zážitku.

Predplatné Xbox Game Pass Core vám poskytuje prístup k viac ako 100 kvalitným hrám, ktoré sú neustále aktualizované. Môžete si vychutnať najnovšie tituly, ako aj klasiky, ktoré sú obľúbené medzi hráčmi. S týmto predplatným máte možnosť hrať hry na konzole Xbox, PC alebo v cloude, čo vám umožňuje hrať kdekoľvek a kedykoľvek.

Jednou z hlavných výhod Xbox Game Pass Core je možnosť hrať nové hry hneď po ich vydaní. To znamená, že sa nemusíte obávať, že by ste prišli o najnovšie tituly, pretože sú okamžite k dispozícii pre predplatiteľov. Okrem toho, predplatitelia majú prístup k exkluzívnym zľavám a ponukám, čo zvyšuje hodnotu vášho predplatného.

Predplatné je dostupné vo forme CD-Key, čo znamená, že si ho môžete jednoducho aktivovať online. Tento spôsob distribúcie je rýchly a pohodlný, takže sa môžete okamžite ponoriť do svojich obľúbených hier bez zbytočného čakania. EAN kód produktu je 811-7-01033, čo zabezpečuje jeho jedinečnosť a autenticitu.

Xbox Game Pass Core je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám moderných hráčov. S prístupom k širokej škále žánrov, od akčných hier po strategické tituly, si každý nájde to svoje. Predplatné je ideálne pre jednotlivcov, ktorí hľadajú rozmanitosť, ale aj pre rodiny, ktoré chcú tráviť čas spolu pri hraní hier.

Nezabudnite, že s Xbox Game Pass Core získavate nielen prístup k hrám, ale aj k rôznym funkciám, ako sú multiplayerové režimy, ktoré vám umožňujú hrať s priateľmi a rodinou. Taktiež máte možnosť objavovať nové tituly a žánre, ktoré by ste inak nemuseli vyskúšať.

Využite túto jedinečnú príležitosť a zaobstarajte si Xbox Game Pass Core 12 mesačné predplatné CD-Key ešte dnes. S týmto predplatným sa vaše herné možnosti rozšíria na maximum a vy si užijete hodiny zábavy a vzrušenia. Nechajte sa uniesť svetom hier a objavte všetko, čo Xbox Game Pass Core ponúka!