Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Set NSW

32,99 

Zdieľať:

Objavte nové pretekárske zážitky s Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Set pre Nintendo Switch. Tento balík rozšírenia ponúka množstvo nových tratí a postáv, vrátane Kameka, Petey Piranha a Wigglera, ktoré obohatia vašu hru. Získajte prístup k novým výzvam a zábave, ktoré posunú vaše pretekárske schopnosti na novú úroveň. Nezmeškajte túto príležitosť a zažite ešte viac zábavy s Mario Kart 8 Deluxe!

Kód: 467019 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass Set NSW

Vstúpte do vzrušujúceho sveta pretekov s Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass, ktorý rozširuje možnosti vašich pretekárskych zážitkov na platforme Nintendo Switch. Tento balík rozšírenia je určený pre všetkých fanúšikov populárnej hry Mario Kart 8 Deluxe a ponúka množstvo nových tratí a postáv, ktoré obohatia vašu hernú skúsenosť.

Booster Course Pass vám umožní získať prístup k množstvu nových ihrísk, ktoré sú dostupné ako platené DLC. S týmto rozšírením sa môžete tešiť na rozšírenú ponuku tratí, ktoré sú navrhnuté tak, aby poskytli ešte viac zábavy a výziev. Medzi novinkami sa objavia aj známe postavy ako Kamek, Petey Piranha a Wiggler, ktoré obohatia váš pretekársky tím a prinesú nové taktiky do závodov.

Hlavné vlastnosti produktu:

  • Vyžaduje plnú hru Mario Kart 8 Deluxe: Aby ste mohli využiť Booster Course Pass, je potrebné mať zakúpenú základnú hru.
  • Nové trate a postavy: Rozšírenie pridáva množstvo nových pretekárskych tratí a postáv, ktoré obohatia vašu hernú skúsenosť.
  • Vydavateľ: Nintendo, renomovaný výrobca herných konzol a hier, zabezpečuje vysokú kvalitu a zábavu.
  • Platforma: Určené pre Nintendo Switch, čo znamená, že si môžete užiť preteky kdekoľvek a kedykoľvek.

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass je ideálnym doplnkom pre všetkých, ktorí chcú posunúť svoje pretekárske schopnosti na novú úroveň. S novými tratami, ktoré sú navrhnuté s ohľadom na rôzne herné štýly, si každý hráč nájde to svoje. Či už preferujete rýchle a technicky náročné trate, alebo zábavné a bláznivé preteky, Booster Course Pass vám ponúkne všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa stali majstrom pretekov.

Nezmeškajte príležitosť rozšíriť svoje pretekárske dobrodružstvo a zažite ešte viac zábavy s Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass. Pripravte sa na nové výzvy, zábavu a nezabudnuteľné momenty na trati!