Titan Quest II PC

49,99 

Zdieľať:

Titan Quest II je akčné RPG pre PC, ktoré vás vtiahne do fascinujúceho sveta inšpirovaného mytológiou. Prežite epické dobrodružstvá v starovekom Grécku, čelíte bohyne odplaty Nemesis a obnovte poriadok vo svete. S bohatým prispôsobením postavy a modernými hernými mechanikami ponúka Titan Quest II nezabudnuteľný herný zážitok. Vydané spoločnosťou THQ Nordic, táto hra je ideálnou voľbou pre fanúšikov akčných RPG.

Kód: 467470 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Titan Quest II PC

Titan Quest II je akčné RPG, ktoré vás zavedie do fascinujúceho sveta inšpirovaného mytológiou, vytvoreného renomovanými vývojármi zo štúdia SpellForce 3. Hra je zasadená do nádherne ručne vytvoreného prostredia, ktoré vás vtiahne do dobrodružstva plného legendárnych hrdinov a epických súžení.

V tejto pokračovaní sa vraciate do klasického prostredia pôvodnej hry Titan Quest, kde sa stretnete s množstvom známych mýtických bytostí a prežijete vzrušujúce dobrodružstvá v fantastickej verzii starovekého Grécka. Hlavným antagonistom je Nemesis, bohyňa odplaty, ktorá sa vymkla kontrole a nakazila Tkanivo osudu. Vašou úlohou je čeliť tejto hrozbe a obnoviť poriadok vo svete, ktorý je na pokraji skazy.

Hra ponúka široké spektrum možností prispôsobenia postavy, čo vám umožní vytvoriť si unikátneho hrdinu podľa vašich predstáv. Systém zručností a talentov je navrhnutý tak, aby poskytoval hráčom maximálnu slobodu v rozvoji ich postavy. Môžete sa rozhodnúť pre rôzne herné štýly, od mocných bojovníkov po zručných mágov, a kombinovať rôzne zručnosti pre vytvorenie silného a efektívneho hrdinu.

Okrem bohatého príbehu a pútavého prostredia sa Titan Quest II môže pochváliť aj vylepšenou grafikou a modernými hernými mechanikami, ktoré zaručujú plynulý a dynamický herný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na množstvo rôznych misií, úloh a výziev, ktoré ich udržia v napätí a zábave po dlhé hodiny.

Hra je dostupná na platforme PC DVD, čo znamená, že si ju môžete vychutnať na svojom počítači s maximálnym komfortom. Vydavateľom hry je THQ Nordic, známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle.

Ak ste fanúšikom akčných RPG hier a hľadáte nový zážitok, Titan Quest II je pre vás ideálnou voľbou. Pripravte sa na epické dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do hlbokých tajomstiev mytológie a ponúkne vám nezabudnuteľné herné zážitky. Vstúpte do sveta, kde sa legendy rodia a hrdinovia sa formujú, a staňte sa súčasťou tejto úžasnej cesty.