EA Sports FC 24 (1050 FC Points)

10,99 

Zdieľať:

Objavte svet futbalu s EA Sports FC 24 (1050 FC Points), kde môžete vytvoriť svoj dokonalý tím. Tento produkt ponúka 1050 FC Points, ktoré sú ideálne pre režim Ultimate Team, kde investujete do balíčkov s hráčmi a trénermi. Využite FC Points aj v Volta Football na nákup unikátnych predmetov. Hra od Electronic Arts na platforme XBOX X|S digital ponúka realistický zážitok s vylepšenou grafikou a dynamickými hernými mechanikami. Posuňte svoj herný zážitok na novú úroveň a staňte sa majstrom futbalu!

Kód: 467608 Kategória: Vydavateľ:

O hre

EA Sports FC 24 (1050 FC Points)

Vstúpte do vzrušujúceho sveta futbalu s EA Sports FC 24, kde sa vaše sny o vytvorení dokonalého tímu stávajú realitou. Tento produkt obsahuje prémiovú hernú menu v hodnote 1050 FC Points, ktorá vám umožní maximálne využiť možnosti hry a prispôsobiť si svoj herný zážitok.

FC Points sú kľúčovým prvkom v režime Ultimate Team, kde môžete investovať do balíčkov, ktoré obsahujú hráčov, trénerov a ďalšie cenné predmety. S 1050 FC Points máte možnosť získať silných hráčov z minulosti aj súčasnosti, čím si môžete vybudovať tím snov. Vstup do Draftu vám umožní vybrať si z rôznych hráčov a vytvoriť unikátne zostavy, ktoré vás dovedú k víťazstvu v online zápasoch.

Okrem toho, FC Points môžete využiť aj v obchode Volta Football, kde si môžete zakúpiť rôzne doplnkové predmety, ktoré obohatia váš herný zážitok. Od nových dresov a obuvi po unikátne oslavy gólov, možnosti sú takmer neobmedzené. S EA Sports FC 24 sa môžete tešiť na neustále aktualizácie a nové výzvy, ktoré vás udržia v napätí a zábave.

Hra je vydaná spoločnosťou Electronic Arts a je dostupná na platforme XBOX X|S digital. S touto hrou sa môžete ponoriť do realistického futbalového prostredia, ktoré ponúka vylepšenú grafiku, realistické pohyby hráčov a dynamické herné mechaniky. EA Sports FC 24 je navrhnutá tak, aby poskytovala hráčom autentický zážitok z futbalu, ktorý si zamilujete.

Nezmeškajte príležitosť posunúť svoj herný zážitok na novú úroveň s EA Sports FC 24 (1050 FC Points). Vytvorte si svoj tím, súťažte s priateľmi a zažite vzrušenie z víťazstva. S touto prémiovou menou máte všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa stali majstrom futbalu vo virtuálnom svete.