Let’s Sing 2024 bez mikrofónu PS5

32,99 

Zdieľať:

Objavte zábavu s hrou Let’s Sing 2024 bez mikrofónu pre PS5! Užite si karaoke s rodinou a priateľmi, spievajte 20 svetových hitov a klasických piesní. Nový režim „kariéra“ vás posunie od začiatočníka k superstar. Využite VIP Pass pre exkluzívny obsah a premeňte svoju obývačku na karaoke štúdio. Ideálne na večierky a rodinné stretnutia, Let’s Sing 2024 ponúka zábavu pre všetkých, bez ohľadu na spevácke schopnosti. Staňte sa hviezdou s Koch Media a zažite nezabudnuteľné chvíle plné hudby!

Kód: 468734 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Let’s Sing 2024 bez mikrofónu PS5

Staňte sa ultimátnou superstar s hrou Let’s Sing 2024 pre konzolu PS5! Táto zábavná karaoke hra prináša jedinečný zážitok priamo do vašej obývačky, kde si môžete vychutnať spev s rodinou a priateľmi. Hra ponúka široký výber 20 svetových hitov a klasických piesní, ktoré sú zárukou skvelej zábavy pre každého.

Jednou z najzaujímavejších noviniek v Let’s Sing 2024 je nový režim „kariéra“, ktorý vám umožní prežiť vzrušujúcu cestu od začínajúceho speváka až po hviezdu. V tomto režime si môžete vybrať piesne, ktoré chcete spievať, a postupne si budovať svoju kariéru. Získavajte body a odomykajte nové úrovne, aby ste sa stali najlepším spevákom vo vašej skupine.

Okrem toho, ak túžite po ešte väčšom výbere piesní, môžete využiť VIP Pass, ktorý vám otvorí dvere k ďalším hitom a exkluzívnemu obsahu. Pripravte sa na to, že sa vaša obývačka premení na skutočné karaoke štúdio, kde si môžete zaspievať svoje obľúbené skladby a predviesť svoj spevácky talent.

Hra Let’s Sing 2024 je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetkých, bez ohľadu na úroveň speváckych schopností. Či už ste profesionálny spevák alebo len amatér, táto hra vám poskytne zábavu a možnosť zlepšiť svoje spevácke zručnosti. Vďaka intuitívnemu ovládaniu a prehľadnému rozhraniu sa rýchlo dostanete do rytmu a začnete si užívať spev.

Nezabudnite, že Let’s Sing 2024 je ideálnou voľbou na večierky, rodinné stretnutia alebo len tak na relaxáciu po náročnom dni. Pozvite svojich priateľov a rodinu, vytvorte si vlastný karaoke turnaj a zistite, kto z vás je najlepší spevák. Hra podporuje aj multiplayer, takže si môžete užiť súťaženie a zábavu s ostatnými.

Vydavateľom hry je Koch Media, ktorý sa postará o to, aby ste mali vždy prístup k najnovším aktualizáciám a obsahu. Nezmeškajte príležitosť stať sa hviezdou s Let’s Sing 2024 bez mikrofónu na PS5 a zažite nezabudnuteľné chvíle plné hudby a zábavy!