Call of Duty: Modern Warfare III – Cross-Gen Bundle

81,99 

Zdieľať:

Call of Duty: Modern Warfare III – Cross-Gen Bundle je digitálna verzia, ktorá ponúka jedinečný herný zážitok pre fanúšikov akčných strieľačiek. Tento balík, určený pre XBOX X|S, oslavuje 20. výročie série a prináša rozšírený obsah, vrátane nových máp a zbraní. Vďaka cross-gen kompatibilite si môžu hráči užiť multiplayer s priateľmi na rôznych konzolách. Nezmeškajte túto príležitosť a zažite ohromujúcu grafiku a plynulé hranie, ktoré posúva hranice moderných strieľačiek.

Kód: 468917 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Call of Duty: Modern Warfare III – Cross-Gen Bundle

Call of Duty: Modern Warfare III – Cross-Gen Bundle je digitálna verzia, ktorá ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť akciu a napätie, ktoré táto ikonická séria ponúka už dve desaťročia. Vydaná pod záštitou renomovaného vydavateľa Electronic Arts, táto verzia je určená pre platformu XBOX X|S a je dostupná na digitálny nákup.

Modern Warfare III je oslavou 20. výročia série Call of Duty, pričom sa zameriava na bohatú históriu a vývoj strieľačiek z pohľadu prvej osoby. Hráči sa môžu tešiť na jednu z najrozsiahlejších zbierok, ktorá zahŕňa množstvo nových a vzrušujúcich prvkov, ktoré posúvajú hranice herného zážitku. Tento balík je navrhnutý tak, aby poskytoval plynulý prechod medzi generáciami konzol, čo znamená, že si ho môžu užiť ako noví hráči, tak aj tí, ktorí sa vracajú k tejto obľúbenej sérii.

Hlavné vlastnosti Call of Duty: Modern Warfare III – Cross-Gen Bundle zahŕňajú:

  • Rozšírený herný zážitok: Hráči môžu očakávať bohatý obsah, vrátane nových máp, zbraní a herných režimov, ktoré zaručujú hodiny zábavy.
  • Vylepšená grafika a výkon: Vďaka technológii novej generácie si hráči užijú ohromujúcu grafiku a plynulé hranie, ktoré posúva zážitok na novú úroveň.
  • Cross-Gen kompatibilita: Tento balík umožňuje hráčom z rôznych generácií konzol hrať spolu, čo zvyšuje možnosti multiplayeru a interakcie s priateľmi.
  • Digitálna verzia: Po zakúpení obdržíte kľúč prostredníctvom SMS a e-mailu, čo zabezpečuje rýchly a pohodlný prístup k hre.

Modern Warfare III sa nielenže vracia k svojim koreňom, ale aj posúva hranice toho, čo môžu hráči očakávať od moderných strieľačiek. S množstvom nových funkcií a vylepšení, ktoré sú navrhnuté tak, aby zlepšili herný zážitok, je tento balík ideálnou voľbou pre každého fanúšika série Call of Duty.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej akcie a vyrovnať staré účty v Call of Duty: Modern Warfare III – Cross-Gen Bundle. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta vojenských konfliktov a adrenalínových súžení.