Tekken 8 (Collector’s Edition) XBOX Series X

149,99 

Zdieľať:

Objavte TEKKEN 8 (Collector’s Edition) pre XBOX Series X, exkluzívnu akčnú hru od Bandai Namco Studios. Vstúpte do sveta intenzívnych súbojov s ohromujúcimi vizuálnymi efektmi novej generácie a hlbokým príbehom. Collector’s Edition ponúka zberateľské predmety, umeleckú knihu a digitálny obsah, ktorý obohatí váš herný zážitok. Nezmeškajte túto povinnú jazdu pre fanúšikov bojových hier!

Kód: 469260 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Tekken 8 (Collector’s Edition) XBOX Series X

Dlho očakávaná akčná hra TEKKEN 8 prichádza v exkluzívnej Collector’s Edition pre konzolu XBOX Series X. Vyvinutá renomovanou spoločnosťou Bandai Namco Studios, táto hra posúva hranice bojových hier a využíva plný potenciál najnovšej generácie konzol. S vizuálnym spracovaním, ktoré je jedným z najúžasnejších v histórii tohto žánru, sa TEKKEN 8 stáva povinnou jazdou pre všetkých fanúšikov akčných hier.

Príbeh TEKKEN 8 nadväzuje na predchádzajúce udalosti a pokračuje po epickej bitke, ktorá zanechala hlboké stopy v osudoch hlavných postáv. Hráči sa môžu tešiť na intenzívne súboje, ktoré sú nielen o technike, ale aj o emocionálnych konfliktoch medzi postavami. Hra ponúka bohatý naratív, ktorý sa prepletá s dynamickým herným systémom, čím vytvára jedinečný zážitok.

Collector’s Edition obsahuje množstvo exkluzívnych bonusov, ktoré obohacujú herný zážitok. Medzi tieto bonusy patrí zberateľská figura, umelecká kniha a digitálny obsah, ktorý hráčom umožňuje prístup k špeciálnym kostýmom a ďalším herným prvkom. Tieto doplnky sú ideálne pre zberateľov a fanúšikov série, ktorí si chcú uchovať kúsok tejto legendárnej franšízy.

Hlavné vlastnosti TEKKEN 8 zahŕňajú:

  • Vizuálne efekty novej generácie: Hra využíva najnovšie technológie na vytvorenie ohromujúcich grafických detailov a realistických animácií.
  • Intenzívne súboje: Nový herný systém ponúka rýchle a dynamické súboje, ktoré sú prístupné pre nováčikov, ale zároveň poskytujú hĺbku pre skúsených hráčov.
  • Rozšírený príbeh: Hráči sa môžu tešiť na hlboký a emocionálny príbeh, ktorý sa rozvíja prostredníctvom interakcií medzi postavami.
  • Exkluzívny obsah Collector’s Edition: Zberateľské predmety a digitálny obsah, ktorý obohacuje herný zážitok.

TEKKEN 8 (Collector’s Edition) je nielen hrou, ale aj umeleckým dielom, ktoré osloví každého fanúšika bojových hier. S jeho bohatým obsahom a inovatívnym prístupom k hernému dizajnu sa stáva neodmysliteľnou súčasťou hernej knižnice každého hráča. Nezmeškajte príležitosť zažiť túto epickú bitku a staňte sa súčasťou legendy TEKKEN!