PlayStation 5 Slim

499,00 

Zdieľať:

PlayStation 5 Slimultrarýchly disk SSD pre okamžité načítanie hier a 3D zvuk pre pohlcujúci zážitok. S elegantným dizajnom a podporou nových generácií hier je PS5 Slim ideálnou voľbou pre každého hráča. Objavte výkon a inovatívne funkcie tejto konzoly a zažite hranie ako nikdy predtým!

Kód: 469398 Kategória: Vydavateľ:

O hre

PlayStation 5 Slim

PlayStation 5 Slim je revolučná herná konzola od spoločnosti SONY, ktorá posúva hranice herného zážitku na novú úroveň. S elegantným a kompaktným dizajnom, ktorý sa hodí do každého interiéru, je PS5 Slim ideálnou voľbou pre všetkých nadšencov videohier. Tento model je vybavený najmodernejšími technológiami, ktoré zabezpečujú bleskové načítanie hier a pohlcujúci herný zážitok.

Hlavné parametre a vlastnosti:

  • Ultrarýchly disk SSD: S kapacitou, ktorá umožňuje okamžité načítanie hier, sa už nikdy nebudete musieť obávať dlhých čakacích časov. Hry sa načítajú rýchlejšie ako kedykoľvek predtým, čo vám umožní sústrediť sa na hru.
  • Vibračná spätná väzba a adaptívne spúšte: Tieto funkcie poskytujú realistický pocit z hrania, pričom každé stlačenie spúšte a každé vibrácie vás prenesú priamo do akcie. Cítite každý výstrel, skok a náraz, čo zvyšuje úroveň ponorenia do hry.
  • 3D zvuk: S technológiou 3D zvuku sa ocitnete v centre akcie. Zvuky prichádzajú z každého smeru, čo vám umožňuje lepšie sa orientovať v hernom prostredí a reagovať na situácie s presnosťou.
  • Nová generácia hier: PlayStation 5 Slim podporuje širokú škálu neuveriteľných hier, ktoré sú navrhnuté tak, aby využívali všetky výhody tejto konzoly. Od epických dobrodružstiev po intenzívne akčné hry, PS5 Slim ponúka niečo pre každého.

Farba konzoly je elegantná biela, ktorá dodáva moderný vzhľad a štýlovosť. Model CFI-2016 A01Y je navrhnutý tak, aby bol nielen výkonný, ale aj esteticky príjemný. Je dôležité poznamenať, že vertikálny stojan PlayStation 5 Vertical Stand (Model Slim) nie je súčasťou balenia, avšak je možné ho zakúpiť samostatne pre tých, ktorí preferujú vertikálne umiestnenie konzoly.

PlayStation 5 Slim je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá kombináciu výkonu, dizajnu a inovatívnych funkcií. Nezáleží na tom, či ste skúsený hráč alebo nováčik, táto konzola vám poskytne nezabudnuteľné herné zážitky. Pripravte sa na novú éru hrania s PlayStation 5 Slim a objavte svet hier ako nikdy predtým!