Dragon Ball Fighter Z Xbox Series X

24,99 

Zdieľať:

Objavte svet Dragon Ball Fighter Z pre Xbox Series X, kde sa stretávajú intenzívne 3vs3 súboje s ikonickými postavami z univerza Dragon Ball. Vychutnajte si špičkovú anime grafiku a prístupný herný systém, ktorý osloví nováčikov aj skúsených hráčov. Hrajte v rôznych herných režimoch, vrátane pútavého príbehu a online multiplayeru. Pripravte sa na epické boje a strategické kombinácie, ktoré vás vtiahnu do akčného sveta Dragon Ball!

Kód: 470464 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Dragon Ball Fighter Z pre Xbox Series X

Vstúpte do sveta nekonečných bojov s hrou Dragon Ball Fighter Z pre Xbox Series X, ktorá je oslavou všetkého, čo robí sériu Dragon Ball takou ikonickou. Hra, vyvinutá v spolupráci s renomovaným štúdiom Arc System Works, ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý kombinuje nádhernú anime grafiku s dynamickým a prepracovaným herným systémom.

Dragon Ball Fighter Z sa zameriava na intenzívne 3vs3 súboje, kde si hráči môžu zostaviť svoj tím z obľúbených postáv z univerza Dragon Ball. Každá postava má svoje jedinečné schopnosti a kombá, čo umožňuje hráčom vytvoriť si vlastnú stratégiu a štýl boja. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre nováčikov, ale zároveň ponúka dostatok hĺbky pre skúsených hráčov, ktorí sa chcú zdokonaľovať v technikách a kombináciách.

Jedným z najvýraznejších aspektov Dragon Ball Fighter Z je jej vizuálna stránka. Hra využíva špičkovú anime grafiku, ktorá verne reprodukuje vzhľad a atmosféru pôvodného anime. Každý súboj je vizuálnym zážitkom, ktorý je doplnený o efektné špeciálne útoky a úžasné animácie, ktoré oživujú postavy a ich schopnosti.

Hráči sa môžu tešiť na rôzne herné režimy, vrátane príbehového režimu, ktorý ponúka hlboký a pútavý príbeh zasadený do sveta Dragon Ball. Okrem toho je k dispozícii aj online multiplayer, kde si môžete zmerať sily s hráčmi z celého sveta. Hra podporuje aj lokálny multiplayer, čo znamená, že si môžete užiť súboje so svojimi priateľmi na jednom mieste.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Intenzívne 3vs3 súboje s možnosťou výberu z množstva ikonických postáv.
  • Špičková anime grafika, ktorá zachytáva esenciu série Dragon Ball.
  • Prístupný herný systém, ktorý je vhodný pre nováčikov aj skúsených hráčov.
  • Rôzne herné režimy vrátane príbehového a online multiplayeru.

Dragon Ball Fighter Z pre Xbox Series X je ideálnou voľbou pre fanúšikov série, ako aj pre tých, ktorí hľadajú kvalitnú bojovú hru. Pripravte sa na epické súboje, strategické kombinácie a nezabudnuteľné momenty, ktoré vás vtiahnu do sveta Dragon Ball ako nikdy predtým.