House Flipper 2 PS5

29,99 

Zdieľať:

Objavte svet renovácií s hrou House Flipper 2 na PS5! Premeňte schátralé nehnuteľnosti na nádherné domovy a využite široké možnosti prispôsobenia interiérov a exteriérov. S realistickou grafikou a novou funkciou stavania domov od základov sa stanete majstrom renovácií. Získajte dôveru obyvateľov mesta a rozvíjajte svoje zručnosti v dizajne. House Flipper 2 je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov renovácií a dizajnu!

Kód: 471119 Kategória: Vydavateľ:

O hre

House Flipper 2 PS5

Pripravte sa na vzrušujúci návrat do sveta renovácií s hrou House Flipper 2 na konzole PS5! Po úspechu prvého dielu sa táto populárna simulácia renovácie domov vracia s množstvom nových funkcií a vylepšení, ktoré posunú váš zážitok na úplne novú úroveň. Vstúpte do úlohy začínajúceho Flippera a premeňte schátralé nehnuteľnosti na nádherné domovy, ktoré si zaslúžia nový život.

V House Flipper 2 sa ocitnete v malebnom mestečku Pinnacove, kde budete mať možnosť nakupovať, renovovať a predávať domy. Hra ponúka široké spektrum možností, ako si prispôsobiť a zmodernizovať interiéry a exteriéry nehnuteľností. Od výberu farieb stien, cez výmenu podláh, až po inštaláciu nových zariadení – všetko je vo vašich rukách. Vďaka realistickej grafike a detailnému spracovaniu sa budete cítiť ako skutočný architekt a dizajnér.

Jednou z najväčších noviniek v House Flipper 2 je možnosť stavať domy od základov. Môžete si navrhnúť vlastný domov, ktorý bude presne podľa vašich predstáv. Táto funkcia otvára dvere nekonečným možnostiam kreativity a umožňuje vám vytvoriť unikátne priestory, ktoré odrážajú váš osobný štýl. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre nových renovátorov, ale aj pre skúsených hráčov, ktorí si chcú vyskúšať svoje zručnosti v oblasti dizajnu a renovácie.

Okrem renovácie a stavania domov sa môžete tešiť aj na interakciu s obyvateľmi mesta. Pomocou rôznych úloh a projektov si vybudujete reputáciu a získate dôveru miestnych obyvateľov. Každý projekt je jedinečný a ponúka rôzne výzvy, ktoré si vyžadujú vašu kreativitu a zručnosti. Čím viac projektov dokončíte, tým viac možností sa vám otvorí, a to vrátane prístupu k novým nástrojom a materiálom.

Hra House Flipper 2 na PS5 je skvelou voľbou pre všetkých milovníkov dizajnu a renovácie. S realistickým spracovaním, širokým spektrom možností a pútavým herným zážitkom sa stane vašou obľúbenou hrou. Nezmeškajte príležitosť stať sa majstrom renovácií a premeňte schátralé domy na nádherné domovy, ktoré si zaslúžia nový život!