Resident Evil 4 (Gold Edition) PS5

39,99 

Zdieľať:

Objavte temný svet Resident Evil 4 (Gold Edition) na PS5, kde sa v úlohe Leona S. Kennedyho snažíte zachrániť prezidentovu dcéru. Vylepšená grafika a nové herné mechaniky zaručujú napínavý zážitok. Pripravte sa na akčné súboje, strategické plánovanie a objavovanie tajomstiev v izolovanej dedinke. Resident Evil 4 (Gold Edition) je ideálnou voľbou pre fanúšikov hororových hier a akcie, ktorí hľadajú nezabudnuteľné dobrodružstvo na PS5.

Kód: 472517 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Resident Evil 4 (Gold Edition) PS5

Prežite napínavé dobrodružstvo v Resident Evil 4 (Gold Edition) na platforme PS5, kde sa vraciate do temného a desivého sveta, ktorý vás pohltí od prvej minúty. Po šiestich rokoch od katastrofy v Racoon City sa ocitáte v úlohe Leona S. Kennedyho, jedného z preživších, ktorý bol poverený záchranou uneseného dievčaťa, dcéry prezidenta Spojených štátov. Vaša cesta vás zavedie do izolovanej dedinky v Európe, kde sa ukrýva temné tajomstvo a nebezpečenstvo číha na každom kroku.

V tejto edícii sa môžete tešiť na vylepšenú grafiku a optimalizovaný herný zážitok, ktorý využíva plný potenciál konzoly PS5. Resident Evil 4 (Gold Edition) ponúka nielen klasický príbeh, ale aj nové herné mechaniky a vylepšenia, ktoré zaručujú, že aj tí najvernejší fanúšikovia série budú prekvapení. Vylepšené ovládanie a realistická grafika vás vtiahnu do akcie ako nikdy predtým.

Hlavné vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: Capcom Entertainment
  • Platforma: PS5
  • EAN: 5055060904206

Pripravte sa na napínavé súboje s nepriateľmi, ktorí sú nielen fyzicky silní, ale aj psychicky vyzbrojení. Každý krok, ktorý urobíte, môže byť rozhodujúci, a preto je dôležité plánovať svoje akcie a využívať všetky dostupné zdroje. Hra ponúka široký arzenál zbraní a predmetov, ktoré môžete zbierať a vylepšovať, čo pridáva na strategickej hĺbke a zvyšuje znovuhrateľnosť.

Okrem hlavného príbehu sa môžete tešiť aj na rôzne vedľajšie úlohy a výzvy, ktoré obohatia váš herný zážitok. Resident Evil 4 (Gold Edition) je nielen o prežití, ale aj o objavovaní a odhaľovaní tajomstiev, ktoré sa skrývajú v temných zákutiach dedinky. Každý nový objav vás posunie bližšie k odhaleniu pravdy a záchrane prezidentovej dcéry.

Nezabudnite, že táto edícia je určená pre všetkých fanúšikov hororových hier a akcie. S Resident Evil 4 (Gold Edition) na PS5 zažijete nezabudnuteľné chvíle plné napätia, strachu a adrenalínu. Pripravte sa na to, že sa ocitnete v boji o prežitie, kde sa vaša odvaha a schopnosti budú neustále testovať. Vstúpte do sveta Resident Evil a zažite dobrodružstvo, ktoré vás nenechá chladným!