Elden Ring (Shadow of the Erdtree Edition) XBOX Series X

64,49 

Zdieľať:

Objavte epické dobrodružstvo v Elden Ring (Shadow of the Erdtree Edition) pre XBOX Series X. Vytvorené Hidetakom Miyazakim a Georgeom R. R. Martinom, táto edícia ponúka nové lokácie, postavy a vylepšené herné mechaniky. Preskúmajte fascinujúci svet, zažite hlboký príbeh a prekonajte výzvy, ktoré vás vtiahnu do akčného RPG zážitku. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť na nezabudnuteľné dobrodružstvo!

Kód: 472949 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Elden Ring (Shadow of the Erdtree Edition) XBOX Series X

Elden Ring, vytvorený talentovaným režisérom Hidetakom Miyazakim a autorom Georgeom R. R. Martinom, je jedným z najvýznamnejších titulov v oblasti videohier. S príchodom edície Shadow of the Erdtree sa hráči môžu tešiť na ešte hlbšie a fascinujúcejšie dobrodružstvo v tomto epickom fantasy svete. Táto edícia je určená pre platformu XBOX Series X a ponúka množstvo nových zážitkov, ktoré posunú hru na novú úroveň.

Hlavné vlastnosti a parametre produktu

  • Vydavateľ: Bandai Namco Entertainment
  • Platforma: XBOX Series X
  • EAN: 3391892031942

Novinky v edícii Shadow of the Erdtree

Edícia Shadow of the Erdtree prináša množstvo nových prvkov, ktoré obohatia herný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Nové lokácie: Preskúmajte rozšírené územia, ktoré sú plné tajomstiev a nebezpečenstiev.
  • Nové postavy: Zoznámte sa s novými hrdinami a antagonistami, ktorí obohatia príbeh a interakcie.
  • Vylepšené mechaniky: Získajte prístup k novým schopnostiam a zručnostiam, ktoré vám pomôžu v boji a pri prekonávaní prekážok.
  • Rozšírený príbeh: Hlbší pohľad na svet Elden Ring a jeho mýtus, ktorý vás vtiahne do deja ako nikdy predtým.

Prečo si vybrať Elden Ring (Shadow of the Erdtree Edition)?

Ak ste fanúšikom akčných RPG hier, Elden Ring je povinnou jazdou. S jeho nádhernou grafikou, komplexným svetom a pohlcujúcim príbehom sa stáva jedným z najlepších titulov na trhu. Edícia Shadow of the Erdtree ponúka nielen nové výzvy, ale aj možnosť prežiť nezabudnuteľné dobrodružstvo v prostredí, ktoré je známe svojou náročnosťou a hĺbkou.

Nezáleží na tom, či ste nováčik alebo skúsený hráč, táto edícia vám poskytne hodiny zábavy a napätia. Pripravte sa na to, že sa ponoríte do sveta, kde každé rozhodnutie môže mať zásadný dopad na váš osud. Elden Ring (Shadow of the Erdtree Edition) je tu, aby vás vtiahol do svojho magického a nebezpečného univerza.