F1 24 XBOX Series X

44,99 

Zdieľať:

Zažite vzrušenie z pretekov s F1 24 na XBOX Series X, oficiálnou hrou FIA Formula One World Championship 2024. S realistickou grafikou, aktualizovanými vozidlami a 20 jazdcami z 10 tímov ponúka táto hra autentický pretekársky zážitok. Vylepšené herné mechaniky a strategické plánovanie vás vtiahnu do sveta motoršportu. Staňte sa šampiónom a užite si napínavé momenty z pretekárskej sezóny 2024!

Kód: 473303 Kategória: Vydavateľ:

O hre

F1 24 XBOX Series X – Zhrnutie kľúčových parametrov a vlastností produktu

Zažite vzrušenie a adrenalín z pretekov s EA SPORTS F1 24, oficiálnou hrou pre XBOX Series X, ktorá vás prenesie priamo do srdca FIA Formula One World Championship 2024. Táto hra je určená pre všetkých fanúšikov motoršportu, ktorí túžia po realistickom zážitku z pretekov a chcú sa stať šampiónmi na virtuálnych okruhoch.

Hlavné vlastnosti a parametre

  • Oficiálna licencia: F1 24 je oficiálnou hrou FIA Formula One World Championship, čo znamená, že sa môžete tešiť na autentické preteky s reálnymi tímami a jazdcami.
  • Aktualizované vozidlá: Hra obsahuje najnovšie vozidlá z roku 2024, ktoré sú verne zobrazené a prispôsobené skutočným pretekárskym špecifikáciám.
  • 20 jazdcov a 10 tímov: Vyberte si z oficiálnej zostavy 20 obľúbených jazdcov a 10 tímov F1, vrátane ikonických mien a nových talentov.
  • Realistická grafika a fyzika: Vďaka pokročilej grafike a realistickej fyzike jazdy sa budete cítiť ako skutočný pretekár na okruhu.
  • Vylepšené herné mechaniky: F1 24 prináša nové herné mechaniky, ktoré zvyšujú úroveň pretekárskeho zážitku, vrátane vylepšených systémov riadenia a stratégie pretekov.

Prečo si vybrať F1 24?

F1 24 nie je len obyčajná pretekárska hra; je to komplexný simulátor, ktorý ponúka hlboký a pohlcujúci zážitok. Hráči môžu prežiť napínavé momenty z pretekov, strategicky plánovať svoje jazdy a súťažiť s priateľmi alebo online s hráčmi z celého sveta. Hra je navrhnutá tak, aby oslovila široké spektrum hráčov, od začiatočníkov po skúsených pretekárov.

Vydavateľ a platforma

Hru vydáva renomovaná spoločnosť Electronic Arts, známa svojimi kvalitnými hernými titulmi. F1 24 je dostupná exkluzívne na platforme XBOX Series X, čo zaručuje vysokú kvalitu grafiky a plynulý herný zážitok.

Záver

Ak hľadáte hru, ktorá vás vtiahne do sveta rýchlosti, stratégie a adrenalínu, F1 24 na XBOX Series X je tou správnou voľbou. Pripravte sa na vzrušujúce preteky, kde sa môžete stať šampiónom a zažiť všetky vzrušujúce momenty z pretekárskej sezóny 2024. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto jedinečného zážitku!