F1 24 PS4

47,99 

Zdieľať:

Zažite vzrušenie z pretekov s F1 24 PS4, oficiálnou hrou pre rok 2024. S autentickou zostavou 20 jazdcov a 10 tímov F1, realistickou grafikou a vylepšenou fyzikou jazdy, ponúka táto hra jedinečný zážitok pre fanúšikov motoristického športu. Vstúpte do pretekov s najnovšími vozidlami a užite si rôzne herné módy, vrátane kariéry a online pretekov. Pripravte sa na adrenalínové dobrodružstvo a staňte sa šampiónom na okruhu!

Kód: 473302 Kategória: Vydavateľ:

O hre

F1 24 PS4 – Zhrnutie kľúčových parametrov a vlastností produktu

Zažite vzrušenie a adrenalín z pretekov s EA SPORTS F1 24, oficiálnou hrou pre rok 2024, ktorá vás vtiahne do sveta FIA Formula One World Championship. Táto hra je určená pre konzolu PlayStation 4 a ponúka jedinečný zážitok pre všetkých fanúšikov motoristického športu.

Hlavné vlastnosti F1 24

  • Oficiálna licencia: Hra obsahuje oficiálnu zostavu 20 jazdcov a 10 tímov F1, čo zaručuje autentický zážitok.
  • Aktualizované vozidlá: Vstúpte do pretekov s najnovšími vozidlami z roku 2024, ktoré sú navrhnuté tak, aby odrážali aktuálne technológie a výkonnosť.
  • Realistická grafika: F1 24 ponúka ohromujúcu grafiku a realistické prostredie, ktoré vás prenesie priamo na pretekárske okruhy.
  • Vylepšená fyzika jazdy: Nový systém fyziky zaručuje presnejšie ovládanie vozidiel a realistickejšie pretekárske zážitky.
  • Rôzne herné módy: Hráči môžu využiť rôzne herné módy, vrátane kariéry, online pretekov a rýchlych pretekov, čo zaručuje dlhú zábavu.

Prečo si vybrať F1 24?

F1 24 je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí túžia po pretekárskom dobrodružstve. Hra ponúka nielen realistické preteky, ale aj možnosť prežiť napínavé momenty, ktoré sú súčasťou každého preteku F1. S oficiálnymi tímami a jazdcami sa môžete cítiť ako skutočný pretekár, ktorý bojuje o víťazstvo na svetových okruhoch.

Okrem toho, F1 24 je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre hráčov všetkých úrovní. Či už ste začiatočník alebo skúsený hráč, hra ponúka rôzne úrovne obtiažnosti a možnosti prispôsobenia, aby ste si mohli užiť preteky podľa svojich predstáv.

Záver

Nezmeškajte príležitosť stať sa šampiónom na okruhu s EA SPORTS F1 24. Vstúpte do sveta pretekov, zažite vzrušenie a adrenalín a ukážte, že ste pripravení na výzvu. S oficiálnou licenciou, realistickou grafikou a vylepšenou fyzikou jazdy je táto hra povinnosťou pre každého fanúšika F1. Pripravte sa na štart a ukážte svoje jazdecké schopnosti!