Horizon Forbidden West (Complete Edition) [Steam]

67,99 

Zdieľať:

Horizon Forbidden West (Complete Edition) na Steam je akčná hra, ktorá vás vtiahne do fascinujúceho sveta plného mechanických monštier. Prežite dobrodružstvo s hrdinkou Aloy, objavte rozšírené územia, bojujte s nebezpečnými mašinami a spoznajte nové kultúry. Vylepšená grafika a herné mechaniky zaručujú jedinečný zážitok. Nezmeškajte túto epickú hru, ktorá kombinuje akciu, dobrodružstvo a hlboký príbeh na platforme PC.

Kód: 473726 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Horizon Forbidden West (Complete Edition) [Steam]

Horizon Forbidden West je neuveriteľné pokračovanie akčnej hry, ktorá vás vtiahne do fascinujúceho sveta plného mechanických monštier a dobrodružstiev. V tejto hre sa opäť ujmete úlohy Aloy, odvážnej hrdinky, ktorá sa vydáva na cestu do neznáma, aby zachránila svet pred hrozbami, ktoré ho ohrozujú.

V tejto kompletnej edícii sa môžete tešiť na množstvo nových funkcií a obsahu, ktorý obohatí váš herný zážitok. Objavte rozšírené územia, bojujte s ešte väčšími a nebezpečnejšími mašinami a spoznajte nové postavy a kultúry, ktoré obohatia váš príbeh. Hra sa odohráva v nádherných prostrediach, ktoré sú plné detailov a živých ekosystémov, čo zaručuje, že každé dobrodružstvo bude jedinečné.

Hlavné vlastnosti produktu:

  • Pokračovanie epického príbehu: Sledujte Aloy na jej ceste za odhalením tajomstiev a záchranou zeme pred hrozbami.
  • Nové mašiny a nepriatelia: Bojujte s rozšíreným spektrom mechanických monštier, ktoré sú ešte nebezpečnejšie a inteligentnejšie.
  • Rozšírené prostredia: Preskúmajte nádherné a rozmanité lokácie, od bujných lesov po nehostinné púšte.
  • Nové postavy a kultúry: Spoznajte fascinujúce nové národy a ich kultúry, ktoré obohatia váš herný zážitok.
  • Vylepšená grafika a herné mechaniky: Užívajte si vylepšenú grafiku a plynulejšie herné mechaniky, ktoré posunú váš zážitok na novú úroveň.

Horizon Forbidden West (Complete Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a dobrodružstiev. Hra ponúka hlboký a pútavý príbeh, ktorý vás zavedie do sveta plného tajomstiev a nebezpečenstiev. S každým krokom, ktorý urobíte, sa budete cítiť ako súčasť epického dobrodružstva, ktoré vás pohltí na dlhé hodiny.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto úžasnú hru na platforme PC. Horizon Forbidden West (Complete Edition) je skutočným majstrovským dielom, ktoré kombinuje akciu, dobrodružstvo a hlboký príbeh do jedného nezabudnuteľného zážitku. Pripravte sa na to, že sa ocitnete v boji za záchranu zeme a objavte všetky tajomstvá, ktoré tento fascinujúci svet skrýva.