Sony PlayStation Store predplatená karta 60 €

100,00 

Zdieľať:

Predplatená karta Sony PlayStation Store v hodnote 60 € je ideálnym riešením pre nadšencov video hier. Nabite si svoju peňaženku a nakupujte hry, rozšírenia a doplnky priamo v PlayStation Store. Vhodná pre PS3, PS4, PS5, PS Vita a PSP, táto karta ponúka flexibilitu a bezpečné platby. Skvelý darček pre každého hráča!

Kód: 474279 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Sony PlayStation Store predplatená karta 60 €

Predplatená karta Sony PlayStation Store v hodnote 60 € je ideálnym riešením pre všetkých nadšencov video hier a digitálneho obsahu. S touto kartou môžete jednoducho nabiť svoju peňaženku a využiť ju na nákup hier, rozšírení, doplnkov a iného obsahu priamo v PlayStation Store, SingStore a PlayStation Home.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu

  • Vydavateľ: SONY
  • Platforma: ESD SK CD-Key
  • Typ distribúcie: elektronická
  • EAN: 8595149011212

Využitie predplatenej karty

Predplatená karta je skvelým spôsobom, ako si zabezpečiť prístup k širokej škále digitálneho obsahu. Môžete si vybrať z množstva hier a aplikácií, ktoré sú dostupné pre rôzne konzoly, vrátane:

  • PlayStation 3 (PS3)
  • PlayStation 4 (PS4)
  • PlayStation 5 (PS5)
  • PlayStation Vita (PS Vita)
  • PSP (PlayStation Portable)

Bez ohľadu na to, akú konzolu vlastníte, táto predplatená karta vám poskytne flexibilitu a slobodu pri výbere obsahu, ktorý chcete. Môžete si zakúpiť najnovšie tituly, populárne klasiky alebo exkluzívne rozšírenia, ktoré obohatia váš herný zážitok.

Jednoduché a bezpečné platby

Využitie predplatenej karty je veľmi jednoduché. Stačí zadať kód, ktorý je súčasťou karty, do vášho účtu PlayStation Network a okamžite si môžete užívať výhody, ktoré ponúka. Tento spôsob platby je nielen pohodlný, ale aj bezpečný, pretože vám umožňuje kontrolovať vaše výdavky a vyhnúť sa nečakaným poplatkom.

Skvelý darček pre každého hráča

Predplatená karta Sony PlayStation Store je tiež vynikajúcim darčekom pre vašich priateľov a rodinu, ktorí sú fanúšikmi hier. Nezáleží na tom, aký typ hier majú radi, s touto kartou si môžu vybrať presne to, čo chcú. Je to praktický a univerzálny darček, ktorý poteší každého hráča.

Nezmeškajte príležitosť obohatiť svoj herný zážitok alebo potešiť svojich blízkych. S predplatenou kartou Sony PlayStation Store v hodnote 60 € máte všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa ponorili do sveta hier a zábavy!