PlayStation Store ajándékkártya 7000 Ft

17,00 

Zdieľať:

Objavte svet hier s PlayStation Store ajándékkártyou 7000 Ft. Ideálna pre fanúšikov digitálneho obsahu, táto predplatená karta vám umožní jednoducho nabíjať peňaženku a nakupovať hry, rozšírenia a doplnky v PlayStation Store. S prístupom k tisícom hier pre PS3, PS4, PS5, PS Vita a PSP si môžete vybrať, čo chcete. Bezpečná elektronická distribúcia zabezpečuje rýchle dodanie kódu. Skvelý darček pre všetkých hráčov, ktorí chcú rozšíriť svoje herné portfólio. Získajte svoju PlayStation Store ajándékkártyu 7000 Ft ešte dnes a užívajte si nekonečné možnosti zábavy!

Kód: 474328 Kategória: Vydavateľ:

O hre

PlayStation Store ajándékkártya 7000 Ft

Objavte nekonečné možnosti zábavy s PlayStation Store ajándékkártyou 7000 Ft. Táto predplatená karta je ideálnym riešením pre všetkých fanúšikov hier a digitálneho obsahu, ktorí chcú obohatiť svoj herný zážitok na konzolách PlayStation. S touto kartou môžete jednoducho nabiť svoju peňaženku a využiť ju na nákup hier, rozšírení, doplnkov a ďalšieho obsahu v PlayStation Store, SingStore a PlayStation Home.

Hlavné výhody a vlastnosti produktu:

  • Jednoduché použitie: Stačí zadať kód z karty a okamžite si môžete užívať nový obsah.
  • Široká ponuka: Prístup k tisícom hier a aplikácií pre konzoly PS3, PS4, PS5, PS Vita a PSP.
  • Flexibilita: Môžete si vybrať, čo presne chcete kúpiť, či už ide o najnovšie tituly, klasické hry alebo exkluzívne rozšírenia.
  • Bezpečnosť: Elektronická distribúcia zabezpečuje rýchle a bezpečné dodanie kódu priamo do vašich rúk.

PlayStation Store ajándékkártya 7000 Ft je skvelým darčekom pre priateľov a rodinu, ktorí sú nadšení z hier. Nezáleží na tom, či sú nováčikmi alebo skúsenými hráčmi, táto karta im umožní objaviť nové tituly a rozšíriť svoje herné portfólio. S touto kartou si môžu vybrať z najnovších hier, ktoré sú dostupné na trhu, alebo sa vrátiť k svojim obľúbeným klasickým titulom.

Vydavateľom tejto karty je renomovaná spoločnosť SONY, ktorá je známa svojou kvalitou a inováciami v oblasti herného priemyslu. S touto kartou máte zaručený prístup k oficiálnemu obsahu, čo znamená, že si môžete byť istí, že všetko, čo si zakúpite, je legálne a bezpečné.

Nezabudnite, že táto karta je platná pre elektronickú distribúciu a je určená pre používateľov v Maďarsku. S EAN kódom 9212-200099 je táto karta ľahko identifikovateľná a dostupná pre všetkých, ktorí chcú rozšíriť svoje herné možnosti.

Nečakajte a zaobstarajte si PlayStation Store ajándékkártyu 7000 Ft ešte dnes! Vstúpte do sveta hier a zábavy, kde sú vaše možnosti nekonečné. Užite si hranie naplno a objavte všetko, čo PlayStation Store ponúka!