Star Wars: Outlaws (Gold Edition) XBOX Series X

94,99 

Zdieľať:

Objavte Star Wars: Outlaws (Gold Edition) pre XBOX Series X, prvé open-world dobrodružstvo v ikonickom univerze Star Wars. Preskúmajte rozsiahlu galaxiu, plnú nebezpečenstiev a vzrušujúcich výziev, a staňte sa odvážnym outlawom. Hra ponúka ohromujúcu grafiku a plynulé herné zážitky, pričom vaše rozhodnutia ovplyvnia priebeh príbehu. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť nezabudnuteľné dobrodružstvo v galaxii Star Wars!

Kód: 474447 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars: Outlaws (Gold Edition) XBOX Series X

Vstúpte do fascinujúceho sveta Star Wars s hrou Star Wars: Outlaws (Gold Edition) pre konzolu XBOX Series X. Tento titul predstavuje prvé open-world dobrodružstvo zasadené do ikonického univerza Star Wars, ktoré vás vtiahne do hlbokých a vzrušujúcich príbehov medzi udalosťami filmov The Empire Strikes Back a Return of the Jedi.

Hlavné vlastnosti a parametre

  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Platforma: XBOX Series X
  • EAN: 3307216284994
  • Typ hry: Open-world akčné dobrodružstvo
  • Možnosť offline hrania: Po stiahnutí hry je možné hrať bez pripojenia na internet

Nezabudnuteľné dobrodružstvo

Star Wars: Outlaws ponúka hráčom jedinečnú príležitosť preskúmať rozsiahlu galaxiu, plnú nebezpečenstiev a vzrušujúcich výziev. Ako hráč sa ocitnete v úlohe odvážneho outlawa, ktorý sa snaží prežiť v nehostinných podmienkach medzi rôznymi frakciami a postavami známeho univerza. Vaše rozhodnutia ovplyvnia priebeh príbehu a interakcie s ostatnými postavami, čo dodáva hre na hĺbke a zložitosti.

Otvorený svet plný možností

Galaxia Star Wars je známa svojou rozmanitosťou a bohatou históriou. V Star Wars: Outlaws máte možnosť preskúmať rôzne planéty, od rušných kozmických prístavov po neznáme a nebezpečné oblasti. Hráči môžu plniť rôzne úlohy, zapájať sa do súžení a objavovať tajomstvá, ktoré čakajú na odhalenie. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, môže mať dlhodobé následky, čo zvyšuje znovuhrateľnosť a angažovanosť.

Technológia a grafika

Hra využíva najnovšie technológie, aby poskytla ohromujúcu grafiku a plynulé herné zážitky. Na konzole XBOX Series X si užijete nádherne vykreslené prostredia, realistické postavy a dynamické efekty, ktoré vás prenesú priamo do srdca galaxie Star Wars.

Záver

Ak ste fanúšikom Star Wars a hľadáte hru, ktorá vám ponúkne nekonečné možnosti a vzrušujúce dobrodružstvá, Star Wars: Outlaws (Gold Edition) pre XBOX Series X je pre vás ideálnou voľbou. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás zavedie do hlbokých zákutí galaxie a umožní vám stať sa súčasťou legendárneho príbehu.