Star Wars: Outlaws XBOX Series X

65,99 

Zdieľať:

Objavte Star Wars: Outlaws pre XBOX Series X, prvé open-world dobrodružstvo v ikonickom univerze Star Wars. Prežite napínavé chvíle medzi filmami The Empire Strikes Back a Return of the Jedi, kde vaše rozhodnutia ovplyvnia príbeh a vzťahy s postavami. Preskúmajte rozľahlé prostredia, zúčastnite sa intenzívnych súžení a staňte sa súčasťou fascinujúceho sveta plného nebezpečenstiev. Hra ponúka bohatý príbeh, nádhernú grafiku a pohlcujúci herný zážitok, ktorý si nesmiete nechať ujsť!

Kód: 474442 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars: Outlaws XBOX Series X

Vstúpte do fascinujúceho sveta Star Wars s hrou Star Wars: Outlaws pre konzolu XBOX Series X. Tento titul predstavuje prvé open-world dobrodružstvo zasadené do ikonického univerza Star Wars, ktoré vás zavedie do obdobia medzi filmami The Empire Strikes Back a Return of the Jedi. Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky, kde sa vaša odvaha a rozhodovanie stanú kľúčovými faktormi pre prežitie v nebezpečnej galaxii.

Hlavné vlastnosti a parametre

  • Žáner: Akčné dobrodružstvo, open-world
  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Platforma: XBOX Series X
  • EAN: 3307216284680
  • Požiadavka na internet: Hra si vyžaduje internet na stiahnutie, po stiahnutí je možné hrať offline.

Príbeh a prostredie

V Star Wars: Outlaws sa ocitnete v úlohe odvážneho zločinca, ktorý sa snaží prežiť v nehostinnej galaxii plnej nebezpečenstiev a intrig. Hráči budú mať možnosť preskúmať rozľahlé prostredia, od tajomných planét po rušné kozmické prístavy, kde sa stretávajú rôzne kultúry a postavy. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvní váš príbeh a vzťahy s ostatnými postavami, čo pridáva na hĺbke a zložitosti herného zážitku.

Herné mechaniky

Hra ponúka široké spektrum herných mechaník, ktoré zahŕňajú:

  • Preskúmanie: Voľne sa pohybujte po otvorenom svete a objavujte skryté tajomstvá.
  • Boje: Zúčastnite sa intenzívnych súžení s nepriateľmi, využívajte rôzne zbrane a schopnosti.
  • Interakcia s postavami: Rozvíjajte vzťahy s rôznymi postavami, ktoré vám môžu pomôcť alebo naopak, stať sa vašimi nepriateľmi.

Prečo si vybrať Star Wars: Outlaws?

Ak ste fanúšikom Star Wars a hľadáte hru, ktorá vám ponúkne slobodu a vzrušenie, Star Wars: Outlaws je pre vás ideálnou voľbou. S jeho bohatým príbehom, nádhernou grafikou a pohlcujúcim herným zážitkom sa stanete súčasťou legendárneho univerza, kde sa vaše rozhodnutia stávajú osudovými. Nezmeškajte príležitosť stať sa hrdinom alebo zločincom vo svete, kde je všetko možné!