Kingdom Come: Deliverance II (Day One Edition) XBOX Series X

57,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet stredovekých Čiech s hrou Kingdom Come: Deliverance II (Day One Edition) pre XBOX Series X. Prežite dobrodružstvo s hlbokým príbehom, historickou presnosťou a živým otvoreným svetom. Staňte sa Henrym, mladým kováčom, a preskúmajte romantické lesy, malebné údolí a rušné mestá. Rozvíjajte svoje RPG zručnosti a interagujte s postavami, ktoré ovplyvnia váš osud. Nezmeškajte túto jedinečnú hernú skúsenosť!

Kód: 474606 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Kingdom Come: Deliverance II (Day One Edition) XBOX Series X

Vstúpte do fascinujúceho sveta stredovekých Čiech s hrou Kingdom Come: Deliverance II, ktorá vás zavedie na nezabudnuteľnú cestu plnú akcie, dobrodružstva a historických zážitkov. Táto hra, vyvinutá renomovaným štúdiom, ponúka hráčom jedinečný pohľad na stredovekú Európu, zmietanú vojnou a intrigami.

Strhujúci príbeh a postavy

Hlavným hrdinom je Henry, mladý kováč, ktorý sa ocitá v srdci konfliktu. Jeho cesta za pomstou a odvahou vás zavedie od skromných začiatkov v kováčskej dielni až po majestátne kráľovské dvorce. Hráči budú mať možnosť prežiť dramatické momenty, ktoré formujú Henryho osud a ovplyvňujú svet okolo neho.

Otvorený svet a interakcia

Hra ponúka rozsiahly otvorený svet, ktorý je plný detailov a historických prvkov. Môžete sa prechádzať romantickými lesmi, malebnými údolím a rušnými ulicami Kutnej Hory. Každý kút tohto sveta je preplnený zaujímavými postavami, misiami a úlohami, ktoré vás vtiahnu do hlbokého prežívania stredovekého života.

Hlavné vlastnosti hry

  • Živý otvorený svet: Preskúmajte rozmanité prostredia, od lesov po mestá, s realistickými detailmi.
  • Hlboký príbeh: Prežite emocionálnu cestu Henryho, plnú zvratov a rozhodnutí, ktoré ovplyvnia jeho osud.
  • Historická presnosť: Hra je zasadená do reálneho historického obdobia, čo pridáva na autentickosti zážitku.
  • RPG prvky: Rozvíjajte svoje schopnosti, zručnosti a vybavenie, aby ste sa stali silnejším bojovníkom.
  • Interakcia s postavami: Vytvárajte vzťahy s rôznymi postavami, ktoré ovplyvnia váš príbeh a rozhodnutia.

Technické parametre

Hra je určená pre platformu XBOX Series X, čo zaručuje vysokú kvalitu grafiky a plynulý herný zážitok. Vydavateľom je Deep Silver, známy svojou podporou kvalitných herných titulov.

Záver

Kingdom Come: Deliverance II (Day One Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných RPG hier a histórie. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do hlbokého a fascinujúceho sveta stredovekých Čiech. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto epického príbehu a objavte, čo všetko vám táto hra ponúka!