MSI Claw (Intel Ultra 7) 9S7-1T4111-054

879,00 

Zdieľať:

Objavte MSI Claw (Intel Ultra 7) 9S7-1T4111-054, revolučný handheld pre náročných hráčov. S výkonným procesorom Intel Core Ultra a technológiou Intel XeSS ponúka plynulé hranie a realistickú grafiku. Ergonomický dizajn a kompaktné telo zabezpečujú pohodlné ovládanie a jednoduché prenášanie. Ideálne pre všetkých, ktorí hľadajú prenosné herné zariadenie s moderným vzhľadom a špičkovým výkonom.

Kód: 474675 Kategória: Vydavateľ:

O hre

MSI Claw (Intel Ultra 7) 9S7-1T4111-054

Objavte nový rozmer prenosného hrania s MSI Claw (Intel Ultra 7), modelom 9S7-1T4111-054, ktorý je navrhnutý pre tých najnáročnejších hráčov. Tento revolučný handheld kombinuje špičkový výkon s kompaktným dizajnom, čo z neho robí ideálne zariadenie pre hranie hier na cestách.

Výkon a technológia

MSI Claw je poháňaný procesormi Intel Core Ultra, ktoré zabezpečujú neprekonateľný výkon a rýchlosť. S touto technológiou sa môžete tešiť na plynulé hranie aj pri najnáročnejších tituloch. Navyše, s podporou technológie Intel XeSS sa zvyšuje kvalita grafiky a zlepšuje sa celkový herný zážitok. Hráči si môžu vychutnať realistické vizuály a rýchlu odozvu, čo je kľúčové pre úspech v akčných hrách.

Ergonomický dizajn

MSI Claw je navrhnutý s ohľadom na pohodlie a ergonómiu. Jeho kompaktné a ľahké telo umožňuje jednoduché prenášanie, zatiaľ čo intuitívne rozloženie ovládacích prvkov zabezpečuje, že sa môžete sústrediť na hru bez zbytočných rozptýlení. Čierna farba dodáva zariadeniu elegantný a moderný vzhľad, ktorý osloví každého hráča.

Hlavné vlastnosti

  • Výkonný procesor: Intel Core Ultra pre maximálny výkon.
  • Technológia Intel XeSS: Zlepšuje grafiku a herný zážitok.
  • Ergonomický dizajn: Pohodlné ovládanie a prenosnosť.
  • Elegantný vzhľad: Moderný čierny dizajn.

Prečo si vybrať MSI Claw?

MSI Claw (Intel Ultra 7) 9S7-1T4111-054 je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá výkonné a prenosné herné zariadenie. S jeho špičkovými parametrami a inovatívnymi technológiami sa stáva neodmysliteľným spoločníkom pre hráčov na cestách. Nezáleží na tom, či ste fanúšikom akčných hier, RPG alebo strategických titulov, MSI Claw vám poskytne výkon a zážitok, ktorý si zaslúžite.

Nechajte sa uniesť svetom hier s MSI Claw a zažite hranie ako nikdy predtým!