MSI Claw (Intel Ultra 5) 9S7-1T4111-056

789,00 

Zdieľať:

Objavte MSI Claw (Intel Ultra 5) 9S7-1T4111-056, revolučný handheld pre náročných hráčov. S výkonnými procesormi Intel Core Ultra a technológiou Intel XeSS ponúka plynulé hranie a realistickú grafiku. Jeho kompaktný dizajn a ergonomické ovládanie zabezpečujú pohodlné hranie na cestách. Ideálny spoločník pre každého herného nadšenca, ktorý hľadá výkon a prenosnosť.

Kód: 474674 Kategória: Vydavateľ:

O hre

MSI Claw (Intel Ultra 5) 9S7-1T4111-056

Objavte nový rozmer prenosného hrania s MSI Claw (Intel Ultra 5), modelom 9S7-1T4111-056, ktorý je navrhnutý pre tých najnáročnejších hráčov. Tento revolučný handheld od MSI kombinuje špičkový výkon s kompaktným dizajnom, čo z neho robí ideálne zariadenie pre hranie hier na cestách.

Výkon a technológia

MSI Claw je vybavený výkonnými procesormi Intel Core Ultra, ktoré zabezpečujú plynulé a rýchle spracovanie aj tých najnáročnejších herných titulov. S doplnkovou technológiou Intel XeSS sa zvyšuje kvalita grafiky a zlepšuje sa celkový herný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na realistické vizuály a vysoké snímkové frekvencie, ktoré posunú ich hranie na novú úroveň.

Dizajn a prenosnosť

MSI Claw sa pýši elegantným a moderným dizajnom v čiernej farbe, ktorý je nielen esteticky príjemný, ale aj praktický. Jeho kompaktné rozmery a nízka hmotnosť umožňujú jednoduché prenášanie, takže si môžete užívať svoje obľúbené hry kdekoľvek a kedykoľvek. Ergonomické ovládanie zabezpečuje pohodlné hranie aj počas dlhých herných sedení.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkonný procesor: Intel Core Ultra pre maximálny výkon.
  • Technológia Intel XeSS: Zlepšuje grafiku a herný zážitok.
  • Kompaktný dizajn: Ideálny na prenášanie a hranie na cestách.
  • Ergonomické ovládanie: Pohodlné hranie aj pri dlhých hodinách.
  • Moderný vzhľad: Elegantná čierna farba pre štýlový vzhľad.

Záver

MSI Claw (Intel Ultra 5) 9S7-1T4111-056 je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá výkonné a prenosné herné zariadenie. S jeho špičkovými parametrami a inovatívnymi technológiami sa stáva neodmysliteľným spoločníkom pre všetkých herných nadšencov. Nech už ste doma alebo na cestách, MSI Claw vám poskytne nezabudnuteľný herný zážitok, ktorý si zamilujete.