Monster Jam Showdown (Day One Edition) PS4

37,99 

Zdieľať:

Objavte vzrušenie z terénnych pretekov s hrou Monster Jam Showdown (Day One Edition) pre PS4. Zažite adrenalínové preteky, ovládajte legendárne nákladné vozidlá a predvádzajte úžasné kaskadérske kúsky. S desiatimi hernými režimami a exkluzívnymi bonusmi v Day One Edition sa pripravte na nezabudnuteľný herný zážitok, ktorý poteší fanúšikov akcie a pretekov. Staňte sa legendou v svete Monster Jam a prekonajte všetky výzvy na najznámejších tratiach!

Kód: 474837 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Monster Jam Showdown (Day One Edition) PS4

Vstúpte do sveta vzrušujúcich terénnych pretekov s hrou Monster Jam Showdown (Day One Edition) pre konzolu PS4. Táto inovatívna akčná hra ponúka jedinečný zážitok, ktorý kombinuje adrenalínové preteky s originálnymi kaskadérskymi kúskami. Hráči sa môžu tešiť na množstvo zábavy a výziev, ktoré ich vtiahnu do sveta najznámejších nákladných vozidiel.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Desať rôznych herných režimov: Hráči majú možnosť vybrať si z rôznych režimov, ktoré ponúkajú rôzne výzvy a súťaže.
  • Kontrola nad legendárnymi vozidlami: Prevezmite kontrolu nad najznámejšími nákladnými vozidlami, ktoré sa kedy objavili na pretekárskych dráhach.
  • Adrenalínové preteky: Zažite rýchlosť a napätie, ktoré prinášajú preteky Monster Jam, a predveďte svoje vodičské schopnosti.
  • Originálne kaskadérske kúsky: Vykonávajte úžasné triky a kaskadérske výkony, ktoré ohromia divákov a zvýšia vaše skóre.

Hra Monster Jam Showdown je ideálna pre všetkých fanúšikov terénnych pretekov a adrenalínových zážitkov. S realistickou grafikou a dynamickým ovládaním sa hráči môžu ponoriť do akcie a zažiť vzrušenie z pretekov ako nikdy predtým. Hráči sa môžu tešiť na preteky s najnovšími aj legendárnymi vozidlami, pričom každý pretek ponúka jedinečné výzvy a možnosti.

Okrem toho, Day One Edition prináša špeciálne bonusy a obsah, ktorý obohatí herný zážitok. Hráči môžu získať exkluzívne vozidlá a vylepšenia, ktoré im pomôžu v súťažiach a poskytnú im výhodu nad súpermi.

Nezáleží na tom, či ste skúsený hráč alebo nováčik, Monster Jam Showdown ponúka zábavu pre všetkých. Pripravte sa na vzrušujúce preteky, kde sa stretnete s najlepšími jazdcami a predvediete svoje schopnosti na najznámejších tratiach. Vydajte sa na cestu za víťazstvom a staňte sa legendou v svete Monster Jam!