Jack Holmes: Master of Puppets PS5

27,99 

Zdieľať:

Objavte temný svet hry Jack Holmes: Master of Puppets pre PS5, kde sa horor a akcia spájajú v napínavom príbehu detektíva Jacka. Prežite desivé dobrodružstvo v viktoriánskom sídle, odhaľte tajomstvá rodinnej minulosti a čelíte živým bábkam. S realistickou grafikou a atmosférickým zvukom sa ponorte do jedinečného herného zážitku, ktorý vás udrží na okraji sedadla. Nezmeškajte túto nezabudnuteľnú hru na PlayStation 5!

Kód: 475255 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Jack Holmes: Master of Puppets PS5

Vstúpte do temného a fascinujúceho sveta hry Jack Holmes: Master of Puppets pre konzolu PS5, kde sa zlo a hrôza prelínajú v jedinečnej atmosfére viktoriánskeho sídla. Hráči sa ocitnú v úlohe Jacka, detektíva, ktorý sa musí postaviť svojim najhorším obavám a odhaliť tajomstvá, ktoré sa skrývajú v jeho rodinnej minulosti.

Hlavné vlastnosti a parametre

  • Žáner: Horor, akcia, dobrodružstvo
  • Platforma: PlayStation 5
  • Vydavateľ: Perp
  • EAN: 5061005781351

Príbeh a atmosféra

Jack sa vracia do rodinnej firmy, kde sa stretáva s desivými hrozbami, ako sú živé bábky a nekontrolovateľná animatronika. Hra ponúka jedinečný zážitok, kde sa hráči musia vysporiadať s nočnými morami, ktoré ožívajú v temných zákutiach sídla. Každý krok, ktorý Jack urobí, ho približuje k odhaleniu hrozivých tajomstiev, ktoré sa týkajú experimentov s deťmi a temných praktík, ktoré sa v minulosti odohrávali.

Herné mechaniky

Hráči budú musieť využívať svoje detektívne schopnosti na riešenie záhad a prekonávanie prekážok. Hra kombinuje prvky akcie a hororu, pričom ponúka napínavé momenty a prekvapivé zvraty. Vďaka realistickej grafike a atmosférickému zvuku sa hráči ocitnú priamo v srdci hrôzy, kde každý zvuk a pohyb môže znamenať život alebo smrť.

Prečo si vybrať Jack Holmes: Master of Puppets?

Ak hľadáte hru, ktorá vás vtiahne do temného a napínavého príbehu, Jack Holmes: Master of Puppets je tou správnou voľbou. S jeho jedinečnou kombináciou hororu a detektívneho žánru ponúka nezabudnuteľný herný zážitok, ktorý vás udrží na okraji sedadla. Pripravte sa na to, že sa postavíte svojim najhlbším obavám a odhalíte tajomstvá, ktoré by mali zostať skryté.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru na platforme PS5 a ponorte sa do sveta, kde sa realita a nočné mory prelínajú. Jack Holmes vás čaká, aby ste odhalili pravdu a prežili túto hrôzostrašnú cestu.