Minecraft (Deluxe Collection) (digital)

29,99 

Zdieľať:

Objavte Minecraft (Deluxe Collection) v digitálnej verzii, ktorá ponúka nekonečné možnosti kreativity a zábavy. Vytvorte si vlastný svet, preskúmajte rôzne biomy a bojujte s nepriateľmi v tejto ikonickej sandboxovej hre od Mojang Studios. Deluxe Kolekcia obsahuje všetky základné funkcie a rozšírenia, ktoré obohacujú herný zážitok. Ideálne pre nových aj skúsených hráčov, ktorí chcú zažiť dobrodružstvo plné výziev a možností. Hrajte na platforme XBOX X|S a pripojte sa k širokej komunite fanúšikov!

Kód: 475584 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Minecraft (Deluxe Collection) (digital)

Minecraft, jedna z najznámejších a najobľúbenejších hier na svete, prichádza vo svojej Deluxe Kolekcii. Táto verzia ponúka hráčom jedinečný zážitok v sandboxovom prostredí, kde môžu prejaviť svoju kreativitu a fantáziu. Hra bola vyvinutá spoločnosťou Mojang Studios a prvýkrát bola vydaná v roku 2011. Jej autor, Markus „Notch“ Persson, vytvoril túto revolučnú hru v programovacom jazyku Java, pričom po prvých testovacích verziách sa do vývoja zapojil aj Jens „Jeb“ Bergensten.

V Deluxe Kolekcii nájdete všetky základné funkcie a rozšírenia, ktoré robia Minecraft tak výnimočným. Hráči majú možnosť preskúmavať nekonečné svety, zbierať suroviny, stavať rôzne konštrukcie a bojovať s nepriateľmi. Hra podporuje aj multiplayer, čo umožňuje hráčom zdieľať svoje zážitky s priateľmi a rodinou.

Kľúčové parametre a vlastnosti produktu:

  • Vydavateľ: Microsoft Games Studios
  • Platforma: XBOX X|S digital
  • EAN: 8806188754887

Jednou z najväčších predností Minecraftu je jeho flexibilita. Hráči môžu vytvárať vlastné herné módy, prispôsobovať si prostredie a dokonca programovať vlastné herné mechaniky. Týmto spôsobom sa hra neustále vyvíja a ponúka nové výzvy a zážitky. Okrem toho, Minecraft podporuje širokú komunitu modderov, ktorí vytvárajú rôzne modifikácie a rozšírenia, čím obohacujú herný zážitok.

Deluxe Kolekcia obsahuje aj množstvo dodatočného obsahu, ktorý hráčom umožňuje ešte hlbšie sa ponoriť do sveta Minecraftu. Od rôznych textúr a skinov po nové herné módy, táto kolekcia je ideálna pre nových aj skúsených hráčov. Hráči môžu objavovať nové biomy, budovať komplexné stavby a prežívať dobrodružstvá v rôznych prostrediach, od hlbokých jaskýň po rozľahlé oceány.

Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo skúsený hráč, Minecraft (Deluxe Collection) ponúka niečo pre každého. Vstúpte do sveta nekonečných možností, kde je vaša kreativita jediným obmedzením. Pripravte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do svojho fascinujúceho univerza a umožní vám vytvoriť si vlastný svet podľa vašich predstáv.