Assassin’s Creed Shadows (Gold Edition) PS5

104,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet Assassin’s Creed Shadows (Gold Edition) na PS5, kde sa prelínajú príbehy dvoch hrdinov v turbulentnej ére Sengoku v Japonsku. Hrajte ako Naoe, talentovaný assassin, a Yasuke, mocný samuraj, a prežite nezabudnuteľné dobrodružstvo plné akcie a intríg. Gold Edition ponúka exkluzívne misie a bonusy, ktoré obohatia váš herný zážitok. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a vstúpte do sveta Assassin’s Creed na PS5!

Kód: 475605 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed Shadows (Gold Edition) PS5

Vstúpte do fascinujúceho sveta Assassin’s Creed Shadows (Gold Edition) na platforme PS5 a zažite jedinečné dobrodružstvo zasadené do éry Sengoku v Japonsku. Tento titul od renomovaného vydavateľa Ubisoft vás zavedie do doby, kedy sa prepletajú príbehy dvoch nezabudnuteľných postáv – Naoe a Yasuke-ho.

Hlavné vlastnosti a parametre produktu

  • Platforma: PS5
  • Vydavateľ: Ubisoft
  • EAN: 3307216293088
  • Prístup k internetu: Nevyhnutný pre inštaláciu hry

Prežite nezabudnuteľný príbeh

V Assassin’s Creed Shadows sa ocitnete v srdci Japonska, kde sa prelínajú osudy dvoch hrdinov. Naoe, talentovaný assassin shinobi z provincie Iga, a Yasuke, mocný africký samuraj, sa musia postaviť výzvam, ktoré ich čakajú v turbulentnej dobe. Hráči budú mať možnosť preskúmať bohatú kultúru a históriu Japonska, zatiaľ čo sa snažia prežiť v nebezpečnom svete plnom intríg a zrad. Každá postava má svoj vlastný jedinečný príbeh, ktorý sa prepletá s historickými udalosťami, čo pridáva na hĺbke a komplexnosti herného zážitku.

Herné mechaniky a grafika

Hra ponúka vynikajúcu grafiku a realistické prostredie, ktoré vás vtiahne do atmosféry Japonska. Vďaka technológii PS5 si užijete plynulé animácie a detailné prostredie, ktoré oživí každú scénu. Herné mechaniky sú navrhnuté tak, aby poskytovali hráčom široké možnosti prieskumu a akcie. Môžete sa rozhodnúť, či sa budete skrývať v tieni, alebo sa postavíte nepriateľom priamo. Každé rozhodnutie ovplyvní priebeh hry a výsledok vašich akcií.

Prečo si vybrať Gold Edition?

Gold Edition obsahuje všetky dodatočné obsahy a bonusy, ktoré obohatia váš herný zážitok. Získate prístup k exkluzívnym misiám, unikátnym predmetom a ďalším výhodám, ktoré vám pomôžu v boji proti nepriateľom. Týmto spôsobom si môžete užiť hru naplno a objaviť všetky jej tajomstvá.

Záver

Assassin’s Creed Shadows (Gold Edition) na PS5 je ideálnou voľbou pre všetkých fanúšikov akčných hier a histórie. Vstúpte do sveta plného napätia, dobrodružstva a nezabudnuteľných postáv. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej cesty a objavte, čo všetko Japonsko v ére Sengoku ponúka.