Assassin’s Creed Shadows (Collector’s Edition) XBOX Series X

279,99 

Zdieľať:

Objavte Assassin’s Creed Shadows (Collector’s Edition) pre XBOX Series X, ktorá vás zavedie do fascinujúcej doby Sengoku v Japonsku. Hrajte ako Naoe, talentovaný shinobi, a Yasuke, legendárny africký samuraj, a prežite napínavé dobrodružstvo plné historických tajomstiev a kultúrnych odkazov. Collector’s Edition ponúka exkluzívne bonusy a zberateľské predmety, ideálne pre fanúšikov série. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť históriu ako nikdy predtým!

Kód: 475609 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Assassin’s Creed Shadows (Collector’s Edition) XBOX Series X

Vstúpte do fascinujúceho sveta Assassin’s Creed Shadows, ktorý vás zavedie do doby Sengoku v Japonsku. Táto Collector’s Edition pre konzolu XBOX Series X ponúka jedinečný herný zážitok, ktorý kombinuje historické udalosti s napínavým príbehom a bohatou kultúrou. Hráči sa ocitnú v úlohe dvoch hlavných postáv – Naoe, talentovaného assasina shinobi z provincie Iga, a Yasuke-ho, mocného afrického samuraja, ktorý sa stal legendou.

Kľúčové vlastnosti produktu:

  • Platforma: XBOX Series X
  • Vydavateľ: Ubisoft
  • Prístup k internetu: Nainštalovanie hry vyžaduje prístup k internetu
  • EAN: 3307216294597

V Assassin’s Creed Shadows sa hráči ponoria do prepletených príbehov, ktoré odhaľujú tajomstvá a intrigy doby Sengoku. Hra sa zameriava na rozvoj postáv a ich vzájomné interakcie, pričom každá z postáv má svoj vlastný jedinečný príbeh a motivácie. Naoe, ako skúsený shinobi, sa musí vysporiadať s nebezpečenstvami a výzvami, ktoré mu táto doba prináša, zatiaľ čo Yasuke, ako samuraj, čelí predsudkom a bojuje za svoju česť a miesto v histórii.

Hráči sa môžu tešiť na bohatý herný svet, ktorý je plný detailov a historických referencií. Prostredie Japonska je nádherne zobrazené, s realistickými krajinami, mestami a kultúrnymi prvkami, ktoré vás vtiahnu do atmosféry tejto doby. Hra ponúka rôzne herné mechaniky, vrátane stealth akcií, boja a strategického plánovania, čo zaručuje, že každý hráč si nájde svoj vlastný štýl hrania.

Collector’s Edition obsahuje množstvo exkluzívnych bonusov, ktoré obohatia váš herný zážitok. Tieto bonusy môžu zahŕňať zberateľské predmety, umelecké knihy, digitálny obsah a ďalšie prekvapenia, ktoré potešia každého fanúšika série Assassin’s Creed. Týmto spôsobom sa táto edícia stáva ideálnym darčekom pre všetkých nadšencov hier a zberateľov.

Assassin’s Creed Shadows (Collector’s Edition) je nielen hrou, ale aj cestou do minulosti, kde sa prelínajú osudy dvoch výnimočných postáv. Pripravte sa na napínavé dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do srdca Japonska a umožní vám zažiť históriu ako nikdy predtým. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto epickej ságy a objavte tajomstvá, ktoré sa skrývajú v temných zákutiach minulosti.