Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft CZ (Deluxe Edition) PS5

54,99 

Zdieľať:

Objavte Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft CZ (Deluxe Edition) pre PS5, ktorý prináša tri kultové hry s modernou grafikou a vylepšeným herným zážitkom. V tejto deluxe edícii nájdete všetky expanzie a levely, ktoré vás zavedú do fascinujúcich lokalít s odvážnou archeologičkou Larou Croft. Ideálna voľba pre fanúšikov akčných hier, ktorí chcú zažiť klasiku v novom šate. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť na dobrodružstvo plné tajomstiev a vzrušenia!

Kód: 475814 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft CZ (Deluxe Edition) PS5

Vstúpte do sveta dobrodružstva s Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft CZ (Deluxe Edition) pre konzolu PS5. Tento remaster prináša späť tri ikonické hry, ktoré definovali akčný žáner a stali sa kultovými klasikami. S modernou grafikou a vylepšeným herným zážitkom si môžete opäť užiť dobrodružstvá odvážnej archeologičky Lary Croft.

Hlavné vlastnosti produktu

  • Vydavateľ: Aspyr Media
  • Platforma: PS5
  • Obsahuje: Všetky expanzie a levely z pôvodných hier
  • Moderná grafika: Vylepšené vizuálne efekty a animácie
  • Podpora viacerých platforiem: Hrajte aj na PS4 a Nintendo Switch

Popis hry

V tejto deluxe edícii sa môžete tešiť na kompletný balík, ktorý zahŕňa všetky tri pôvodné hry Tomb Raider, pričom každá z nich bola starostlivo remasterovaná, aby ponúkla hráčom nový zážitok. Od prvého dobrodružstva v starovekých chrámoch až po epické súboje s nepriateľmi, Lara Croft vás zavedie do fascinujúcich lokalít po celom svete.

Každá hra je obohatená o vylepšenú grafiku, ktorá oživuje klasické prostredia a postavy. Nové vizuálne efekty a hladšie animácie zaručujú, že aj dlhoročným fanúšikom sa dostane čerstvého zážitku. Hráči sa môžu tešiť na vylepšené ovládanie, ktoré zjednodušuje interakciu s prostredím a zvyšuje plynulosť hry.

Prečo si vybrať túto edíciu?

Tomb Raider I-III Remastered CZ (Deluxe Edition) je ideálnou voľbou pre nových aj skúsených hráčov. Ak ste fanúšikom akčných hier, táto kolekcia vám ponúka jedinečnú príležitosť zažiť klasiku v modernom šate. Navyše, s prístupom k všetkým expanziám a levelom, máte pred sebou hodiny zábavy a objavovania.

Nezmeškajte šancu vrátiť sa do čias, keď sa Lara Croft stala ikonou videoherného priemyslu. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta plného tajomstiev, nebezpečenstva a vzrušenia. Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft CZ (Deluxe Edition) pre PS5 je skutočným pokladom pre každého milovníka hier.