Mortal Kombat 1 Steam]

74,99 

Zdieľať:

Mortal Kombat 1 Steam je revolučný prírastok do ikonickej série bojových hier, ktorý ponúka inovatívny bojový systém, hrateľnú postavu Shang Tsung a množstvo herných režimov. Vstúpte do fascinujúceho sveta, ktorý vytvoril Liu Kang, a zažite intenzívne smrteľné zranenia a vizuálne pôsobivé súboje. Predobjednajte si hru a získajte exkluzívne bonusy pre ešte lepší herný zážitok!

Kód: 476054 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Mortal Kombat 1 Steam

Mortal Kombat 1 je najnovším prírastkom do ikonickej série bojových hier, ktorá sa vracia s novou érou a revolučným herným zážitkom. Vydaná pod záštitou Warner Bros. Games, táto hra je dostupná na platforme PC a ponúka hráčom jedinečnú príležitosť zažiť znovuzrodenie legendárneho univerza Mortal Kombat.

Hlavné vlastnosti a parametre

  • Hrateľná postava Shang Tsung: Predobjednajte si hru a získajte exkluzívnu hrateľnú postavu, ktorá obohatí váš herný zážitok.
  • Nový bojový systém: Mortal Kombat 1 prináša inovatívny bojový systém, ktorý umožňuje hráčom využiť nové techniky a stratégie v súbojoch.
  • Rôzne herné režimy: Hráči sa môžu tešiť na množstvo herných režimov, ktoré ponúkajú rôzne výzvy a zábavu pre jednotlivcov aj skupiny.
  • Smrteľné zranenia: Nové smrteľné zranenia dodávajú hre ešte väčšiu intenzitu a dramatickosť, pričom zachovávajú tradičný štýl série.

Popis hry

V Mortal Kombat 1 sa hráči ponoria do fascinujúceho sveta, ktorý vytvoril Boh ohňa Liu Kang. Tento znovuzrodený svet je plný známych postáv, ktoré sa vracajú s novými príbehmi a motiváciami. Hráči budú mať možnosť objaviť hlboké a komplexné príbehy, ktoré sa prelínajú s akciou a napätím, ktoré sú pre sériu typické.

Hra sa vyznačuje vynikajúcou grafikou a detailným spracovaním postáv, čo zaručuje, že každý súboj bude vizuálnym zážitkom. Nový bojový systém ponúka hráčom možnosť experimentovať s rôznymi kombináciami útokov a obrany, čím sa zvyšuje dynamika a zábava v boji. Hráči si môžu vybrať z množstva postáv, pričom každá z nich má svoje jedinečné schopnosti a štýl boja.

Okrem klasických súbojov ponúka Mortal Kombat 1 aj rôzne herné režimy, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym preferenciám hráčov. Či už preferujete súboje proti počítaču, alebo chcete otestovať svoje schopnosti proti priateľom, táto hra má pre každého niečo.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto novej éry Mortal Kombat. Predobjednajte si hru a získajte exkluzívne bonusy, ktoré obohatia váš herný zážitok. Pripravte sa na nezabudnuteľné súboje a epické momenty, ktoré vás vtiahnu do sveta Mortal Kombat ako nikdy predtým!