Retropolis 2: Never Say Goodbye PS5

27,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet Retropolis 2: Never Say Goodbye pre PS5, exkluzívne navrhnutý pre PlayStation VR2. Vstúpte do dobrodružstva s robo-detek­tívom Philipom Logom a automatizovanou femme fatale Jenny Montage. Zažite napínavý príbeh plný záhad, interaktívne prostredie a unikátne postavy, ktoré vás vtiahnu do hlbokých tajomstiev Retropolisu. Nezmeškajte túto jedinečnú hru, ktorá kombinuje detektívny žáner s sci-fi atmosférou a ohromujúcou grafikou.

Kód: 476815 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Retropolis 2: Never Say Goodbye PS5

Vstúpte do fascinujúceho sveta virtuálnej reality s hrou Retropolis 2: Never Say Goodbye pre konzolu PS5. Táto hra, ktorá je dostupná len na platforme PlayStation VR2, vás zavedie späť do jedinečného mesta Retropolis, kde sa znovu stretnete s obľúbenými postavami a zažijete napínavý príbeh plný záhad a dobrodružstva.

Príbeh a postavy

Pokračujte v dobrodružstve Philipa Loga, neúnavného robo-deketíva, a Jenny Montage, automatizovanej femme fatale. Hra nadväzuje na udalosti z predchádzajúceho dielu, avšak prináša nový, epický a originálny dej, ktorý vás vtiahne do hlbokých záhad a prekvapení. Hráči sa môžu tešiť na zložitý príbeh, ktorý kombinuje prvky detektívneho žánru s humorom a sci-fi atmosférou.

Kľúčové vlastnosti

  • Virtuálna realita: Hra je navrhnutá pre PlayStation VR2, čo znamená, že zažijete realistické prostredie a interakciu s postavami ako nikdy predtým.
  • Originálny príbeh: Nový dej, ktorý nadväzuje na predchádzajúce udalosti, ponúka množstvo prekvapení a zvratov, ktoré vás udržia v napätí.
  • Unikátne postavy: Znovu sa stretnete s ikonickými postavami, ktoré sú známe z prvého dielu, a objavíte nové, fascinujúce charaktery.
  • Interaktívne prostredie: Preskúmajte mesto Retropolis, riešte hádanky a odhaľujte tajomstvá, ktoré sa skrývajú v jeho uliciach.
  • Vizuálne a zvukové efekty: Hra ponúka ohromujúcu grafiku a pohlcujúci zvuk, ktorý umocňuje zážitok z hrania.

Prečo si vybrať Retropolis 2?

Ak ste fanúšikom detektívnych hier a sci-fi príbehov, Retropolis 2: Never Say Goodbye je pre vás ideálnou voľbou. Hra kombinuje napínavý dej s interaktívnymi prvkami, ktoré vás vtiahnu do deja a umožnia vám stať sa súčasťou fascinujúceho sveta. S každým krokom sa budete cítiť ako skutočný detektív, ktorý odhaľuje tajomstvá a rieši zložitosti Retropolisu.

Nezmeškajte príležitosť zažiť túto jedinečnú hru, ktorá ponúka kombináciu zábavy, napätia a nezabudnuteľných momentov. Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás zanechá bez dychu a s túžbou po ďalších zážitkoch v tomto úžasnom virtuálnom svete.